• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    کد خبر : 2029023

    آش شولیِ یزدی

       این آش مخصوص استان یزد است، آش شولیِ اصیل یزدی را درست کنید و در ظهر جمعه یک غذای محلی بخورید.    مواد لازم: سبزی (نصف آن اسفناج و نصف دیگر شوید، تره، جعفری و چند شاخه شنبلیله)  ۱۵۰۰ گرم چغندر بزرگ  ۲ عدد پیاز   ۳ عدد نعنا خشک   ۲ قاشق غذا خوری آرد  …

    ۴۸

     

     این آش مخصوص استان یزد است، آش شولیِ اصیل یزدی را درست کنید و در ظهر جمعه یک غذای محلی بخورید.
     
     مواد لازم:
    • سبزی (نصف آن اسفناج و نصف دیگر شوید، تره، جعفری و چند شاخه شنبلیله)  ۱۵۰۰ گرم
    • چغندر بزرگ  ۲ عدد
    • پیاز   ۳ عدد
    • نعنا خشک   ۲ قاشق غذا خوری
    • آرد   ۱,۱/۲ لیوان
    • عدس   ۱ لیوان
    • روغن    به مقدار لازم
    • نمک    به مقدار لازم
    • زردچوبه   ۲ قاشق مربا خوری
    • سرکه    به مقدار لازم

    طرز تهیه:

    ۱- چغندر را پوست کنده، سپس آن را به صورت خلالی برش داده و با مقداری آب بگذارید روی شعله تا نیم پز شود.

    ۲- بعد از نیم پز شدن چغندر، عدس و سبزی خرده شده را به آن اضافه کنید و صبر کنید تا کاملا بپزد.در این فاصله نعنا و پیاز داغ را درست کنید و به آن زردچوبه را اضافه کنید.

    ۳- به آرد حدود ۴ تا ۵ لیوان آب اضافه کنید و سپس با دست، کاملا آن ها را با هم مخلوط کنید. وقتی سبزی و عدس پخته شد نصف پیاز داغ را به قابلمه اضافه کنید و بگذارید چند قل بخورد.

    ۴- بعد از آن، ابتدا حدود ۴ لیوان آب جوش به آش اضافه کنید و سپس آرد آب گرفته را به آرامی به آش اضافه کنید و همزمان هم، خوب به هم بزنید تا آرد گلوله نشود.

    سایر نکات:

    اگر آش خیلی غلیظ شد باز هم آب به آن اضافه کنید و سپس آن را خوب به هم بزنید تا غلظت آن چیزی شبیه سوپ شود.بعد از این که نمک و فلفل آش را اندازه کردید، به آن نعنا داغ و بقیه ی پیاز داغ و سرکه را اضافه کنید (البته کمی از آن را برای تزئین نگه می داریم) و بگذارید تا چند قل بزند تا بوی تند سرکه کم شود.اگر سرکه دوست نداشتید می توانید آش را با رب انار میل نمایید

    منبع: وب سایت سرآشپز
    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.