• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » آخرین خبر , آشپزی , اخبار پربازدید , سبک زندگی » باباغانوش؛ سُسی که در دنیا معروف است
    کد خبر : 2027857

    باباغانوش؛ سُسی که در دنیا معروف است

      یکی از سس های خیلی معروف توی دنیا باباغانوش هست. این سس لبنانیه و تشکیل شده از بادمجان و ارده و مثل هوموس نه تنها در لبنان بلکه توی کل دنیا رواج داره. باباغانوش معمولا به عنوان مزه سرو میشه یا همراه ساندویچ خورده میشه و همراه خیلی مناسبی برای پیتای تست شدست. اگر…

    ۱۲۷

     

    یکی از سس های خیلی معروف توی دنیا باباغانوش هست. این سس لبنانیه و تشکیل شده از بادمجان و ارده و مثل هوموس نه تنها در لبنان بلکه توی کل دنیا رواج داره. باباغانوش معمولا به عنوان مزه سرو میشه یا همراه ساندویچ خورده میشه و همراه خیلی مناسبی برای پیتای تست شدست. اگر از مزه ارده خوشتون میاد حتما طرفدار این سس خواهید شد.

    مواد لازم:
    • دانه کاج تست شده (برای تزئین) یه میزان لازم
    • روغن زیتون به میزان لازم
    • بادمجان (بزرگ) ۱ عدد
    • اَرده ۱و۱/۲ ق غ
    • سیر  ۱حبه
    • ماست ساده ۱ ق غ
    • نمک وفلفل به میزان لازم
    • آب لیمو ترش ۱ ق غ
    • سماق ۱/۲ ق چ
    • پودر فلفل قرمز ۱/۲ ق چ تا۱ ق چ
      طرز تهیه:
      ۱-برای شروع فر رو روی دمای۴۲۵ درجه فارنهایت یا۲۲۰درجه سانتی گراد روشن کنید.
      ۲-بادمجان ها رو از طول نصف کنید و چند برش روش ایجاد کنید،کمی روغن زیتون بزنید.

      ۳-و برای۳۰-۴۰دقیقه داخل فر بگذارید تا کباب بشه.

      ۴-در اواخر پخت حتما کنار فر بایستید تا نسوزه وقتی بادمجان ها کباب شدند آنها رو از فر خارج کرده و بگذارید تا کمی خنک شود.

      ۵-سپس داخل بادمجان ها رو با کمک قاشق خالی کنید.

      ۶-ماست،ارده ،آب لیمو،سیر و ادویه ها رو به بادمجان اضافه کنید و با غذاساز تا زمانی بزنید که به پوره ای کرمی و لطیف تبدیل بشه.
      ۷-درنهایت داخل ظرف بکشید و با سماق،دانه کاج،روغن زیتون و جعفری تزئین کنید و به همراه پیتای داغ ازش لذت ببرید.
    منبع: وب سایت سوران
    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.