• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » آخرین خبر , آشپزی , اخبار پربازدید , سبک زندگی » طرز تهیه برگر گیاهی انگشتی
    کد خبر : 2024747

    طرز تهیه برگر گیاهی انگشتی

      برگر گیاهی انگشتی از مجموعه دستورغذایی های جیمی الیور است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. این برگرها کاملا گیاهی و بسیار خوشمزه هستند.   مواد لازم:     روغن زیتون  به میزان لازم     پیازچه  ۶ عدد     آرد سوخاری  ۱۰۰ گرم     ذرت شیرین  ۵۰ گرم     نخود…

    ۲۷۵

     

    برگر گیاهی انگشتی از مجموعه دستورغذایی های جیمی الیور است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. این برگرها کاملا گیاهی و بسیار خوشمزه هستند.
     
    مواد لازم:
    •     روغن زیتون  به میزان لازم
    •     پیازچه  ۶ عدد
    •     آرد سوخاری  ۱۰۰ گرم
    •     ذرت شیرین  ۵۰ گرم
    •     نخود فرنگی  ۵۰ گرم
    •     هویج ۵۰ گرم
    •     جعفری  ۵ شاخه
    •     پوره ی سیب زمینی  ۳۰۰ گرم
    •     نمک  به میزان لازم
    •     فلفل سیاه به میزان لازم
    •     لیمو  ۱ عدد
    •     آرد  ۴ قاشق غذاخوری
    •     فلفل پاپریکا ۱/۲ قاشق چای خوری
    •     تخم مرغ  ۳ عدد بزرگ
    •     سس مایونز ۲ قاشق غذاخوری
    •     ماست  ۲ قاشق غذاخوری
    •     شاهی  به دلخواه
    •    نان همبرگر ۶ عدد
    •  
      طرز تهیه:

      ۱- از قبل فر را با پایین ترین درجه حرارت گرم کنید.
      ۲-در قابلمه ی کوچکی کمی روغن گرم کرده و پیازچه ها را برای حدود ۱۰ دقیقه تا زمانی که نرم شوند، در آن تفت دهید.
      ۳-آرد سوخاری را در سینی فر ریخته و ۵ تا ۷ در فر بگذارید تا کاملا خشک شود، آن را از فر خارج کرده و کنار بگذارید. حرارت فر را به ۲۰۰ درجه سانتی گراد افزایش دهید.
      ۴- پیازچه ها را به همراه ذرت شیرین، نخود فرنگی، هویج (یا سایر سبزیجات پخته) و ساقه های جعفری در غذاساز ریخته و بزنید تا با هم ترکیب شوند.
      ۵-ترکیب را به پوره ی سیب زمینی اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید. به آن ها کمی نمک، فلفل سیاه و رنده پوست لیمو اضافه کنید. مواد را با گوشتکوب سیب زمینی خوب له کنید.
      ۶-در کف سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید. مواد را به ۱۲ قسمت تقسیم کرده، هر کدام را گرد کرده و بعد به شکل انگشت درآورید. برگر ها را در سینی فر بچینید و برای حدود ۱۰ دقیقه تا سفت شوند، در یخچال بگذارید.
      ۷-آرد را به همراه پودر فلفل پاپریکا در کاسه ی کم عمقی بریزید. تخم مرغ ها را در کاسه ی دیگری بریزید و خوب با چنگال بزنید. آرد سوخاری را در کاسه ی دیگری بریزید.
      ۸-برگرها را از یخچال خارج کنید. آن ها را به ترتیب در آرد، تخم مرغ و بعد آرد سوخاری بغلتانید (قبل از زدن در آرد سوخاری، تخم مرغ اضافی آن را بگیرید).
      ۹-آن ها را دوباره در سینی فر بچینید و برا ی ۱۲ تا ۱۵ دقیقه تا طلایی و مغزپخت شوند، در فر بپزید.
      ۱۰-سس مایونز و ماست را به همراه کمی آبلیمو با هم ترکیب کنید.
      ۱۱- وقتی برگرها آماده شدند، آن ها را به همراه تعدادی برگ کاهو، برگ های جعفری، ترکیب سس مایونز و مقداری شاهی در نان ها بگذارید و میل کنید.
      نکاتی در رابطه با تهیه ی برگر گیاهی انگشتی:

      ۱- پیازچه ها را خرد کنید.

      ۲- هویج را از قبل بپزید. همچنین می توانید از سبزیجات پخته دیگر مانند کلم بروکلی، گل کلم و یا ترکیبی از آن ها استفاده کنید.
      ۳- برگ های جعفری را جدا کنید.
      ۴- برگ های کاهو را جدا کره، بشویید و خشک کنید.
      ۵- نان ها را از وسط نصف کنید.
    منبع: وب سایت آشپزباشی
    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.