• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » توریسم و گردشگری » اعطای تسهیلات ۱۰۰ میلیون تومانی در جهت ایجاد اقامتگاه های بوم گردی استان
    کد خبر : 2004351

    اعطای تسهیلات ۱۰۰ میلیون تومانی در جهت ایجاد اقامتگاه های بوم گردی استان

    اعطای تسهیلات ۱۰۰ میلیون تومانی در جهت ایجاد اقامتگاه های بوم گردی استانReviewed by on Feb 9Rating: به گزارش ایران ویج به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خبرنگار سامان ما، بهمن عسگری سوادجانی در جشنواره غذاهای سنتی در روستای هدف گردشگری سوادجان با بیان انیکه اولین جشنواره غذای سنتی و…

    اعطای تسهیلات ۱۰۰ میلیون تومانی در جهت ایجاد اقامتگاه های بوم گردی استانReviewed by on Feb 9Rating:

    به گزارش ایران ویج به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خبرنگار سامان ما، بهمن عسگری سوادجانی در جشنواره غذاهای سنتی در روستای هدف گردشگری سوادجان با بیان انیکه اولین جشنواره غذای سنتی و محلی با شرکت ۳۸ آشپز با ۳۸ نوع غذا برگزار شده است، اظهار داشت: غذاهای تهیه شده در این جشنواره شامل کوفته گردو، اوماج، کشک بادمجون، اشگنه، حلیم بادمجون، اش جو، نان محلی، قورمه سبزی، دمپختک گردو، گداخته محلی و… بوده است.

    وی بیان داشت: علاوه بر غرفه های غذاهای سنتی نمایشگاه صنایع دستی شامل فرش، تابلوفرش، گلیم فرش، سرمه دوزی، بافتی، هویه کاری و… نیز برگزار شده است.

    عسگری هدف از برگزاری این جشنواره معرفی توانمدی زنان در تمامی زمینه ها، پخت انواع غذا های محلی، ترویج غذاهای سنتی در جامعه، و… عنوان کرد.

    وی با اشاره بر اینکه برگزاری این چنین جشنواره ها زمینه ایجاد اشتغال خانگی را برای بانوان جامعه را فراهم می کند، بیان داشت: در حال حاضر بیکاری کل جامعه را فراگرفته است و سیاست کاری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در زمینه تولید و ایجاد اشتغال در جامعه است.

    عسگری با بیان اینکه با توجه به ظرفیت های موجود در شهرستان سامان و بخش زاینده رود در راستای ایجاد اقامتگاه های بومی گردی و خانه مسافر تسهیلات بلند مدت دراختیار متقاضیان قرار داده می شود، بیان داشت: بیشترین بازدید از محور های گردشگری استان حاشیه زاینده رود است.

    وی ابراز کرد: ۴۰ مورد وام پنج میلیونی با مدت چهار ساله به شرکت کنندگان در این جشنواره از طریق موسسه امید و کار افرینی، اداره کل کار، تعاون و رفاه اجتماعی و اداره کل میراث فرهنگی و صنایع دستی اعطاِء می شود.

    مشارکت مردم در راستای شرکت در جشنواره بسیار پررنگ بوده است

    داور جشنواره غذای سنتی و محلی با بیان اینکه این جشنواره بسیار خوبی در سطح منطقه بوده است که تاکنون داورها را در این منطقه انجام داده ام، بیان داشت: شاخص ترین چیزی که در این جشنواره به چشم می خورد مشارکت پررنگ مردم در برگزاری این برنامه ها است.

    ریاحی با اشاره بر اینکه شاخص ترین چیزی که به چشم می خورد مشارکت پررنگ مردم و برگزاری این جشنواره مخصوصا درپخت غذاهای محلی بسیار خوب بوده است بیان داشت: تنها مسئله ای که در این جشنواره شرکت کنندگان به آن توجه نکرده بودن طمع سنجی غذا بود.

    خانم ها زهرا بزرگ پورنفر اول،ناهید صدری نفر دوم، خورشید خسروی نفر سوم، سمیه نادری نفر چهارم، ماه بیگم کریمی به عنوان نفر پنجم انتخاب شدند نفر پنجم برگزیدگان جشنواره غذای سنتی محلی را کسب کرده اند و همچنین خانم فرنگیس خلجی حائز رتبه برتر در پخت نان شده است.

    در بخش صنایع دستی رشته فرش خانم فرزانه عسگری، تابلو فرش مریم پالیزوان، سرمه دوزی شکوفه عسگری، کیف دوزی سمیه خسروی و بافت عروسک زهرا خسروی به عنوان نفرات برتر معرفی شدند.

    کلیدواژه ها :
    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.