• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » بهداشت و سلامت » تاثیر کاهش مصرف «زینک» بر سلامت سلول ها
    کد خبر : 2004063

    تاثیر کاهش مصرف «زینک» بر سلامت سلول ها

    تاثیر کاهش مصرف «زینک» بر سلامت سلول هاReviewed by on Feb 9Rating: به گزارش ایران ویج به نقل از خبرنگار مهر، محققان دانشگاه کالیفرنیا دریافته اند افزودن زینک به رژیم غذایی تاثیر مثبت و شدیدی بر سلامت سلول ها داشته و به مقابله با عفونت ها و بیماری ها کمک می کند. تیم تحقیق برای…

    تاثیر کاهش مصرف «زینک» بر سلامت سلول هاReviewed by on Feb 9Rating:

    به گزارش ایران ویج به نقل از خبرنگار مهر، محققان دانشگاه کالیفرنیا دریافته اند افزودن زینک به رژیم غذایی تاثیر مثبت و شدیدی بر سلامت سلول ها داشته و به مقابله با عفونت ها و بیماری ها کمک می کند.

    تیم تحقیق برای اولین بار نشان داد افزایش نسبی زینک به رژیم غذایی موجب کاهش فشار اکسایشی شده و به DNA آسیب می رساند.

    دکتر جنت کینگ، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «بسیار شگفت اور است که افزودن اندک زینک به رژیم غذایی می تواند تاثیر شگرفی بر نحوه متابولیسم بدن داشته باشد.»

    زینک در همه جای بدن ما وجود دارد و موجب تسهیل بسیاری از فعالیت های ضروری در حفظ زندگی می شود. نقش مهمی در حفظ رشد مطلوب دوره کودکی دارد و سلامت سیستم ایمنی را تضمین می کند.

    زینک همچنین به محدودکردن التهاب و فشار اکسایشی در بدن کمک می کند؛ اینها از عوامل مرتبط با شروع بیماری های مزمن قلبی-عروقی و سرطان هاست.

    مردم سراسر دنیا برنج سفید تصفیه شده یا آرد گندم یا ذرت تصفیه شده مصرف می کنند که تنها انرژی بدن را تامین می کنند اما فاقد ریزمغذی های ضروری بدن نظیر زینک هستند.

    زینک بخش اصلی حدود ۳۰۰۰ پروتئین متفاوت است و بر نحوه عملکرد پروتئین ها در تنظیم سلول های بدن تاثیر می گذارد.

    در یک مطالعه تصادفی کنترل شده ۶ هفته ای، دانشمندان تاثیر زینک را بر متابولیسم انسانی از طریق شمارش رشته های گسسته DNA اندازه گیری کردند.

    کلیدواژه ها :
    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.