• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » آخرین خبر , آشپزی , اخبار پربازدید , دسرها , سبک زندگی » تارت تویکس؛ طعم خوشِ لاکچری بودن
    کد خبر : 2000282

    تارت تویکس؛ طعم خوشِ لاکچری بودن

     شکلات های تویکس (twix) را که حتما تا به حال خورده اید. در این مطلب تارتی را با طعم آن شکلات ها برایتان آموزش داده ایم. مواد لازم: کره: ۷۵ گرم آرد: ۱۲۵ گرم نمک: یک پنسه شکر: ۲۰ گرم پودر بادام: ۲۰ گرم تخم مرغ: یک عدد مواد لازم کارامل: خامه: ۵۰ گرم شکر:…

    ۹۴

     شکلات های تویکس (twix) را که حتما تا به حال خورده اید. در این مطلب تارتی را با طعم آن شکلات ها برایتان آموزش داده ایم.
    مواد لازم:
    • کره: ۷۵ گرم
    • آرد: ۱۲۵ گرم
    • نمک: یک پنسه
    • شکر: ۲۰ گرم
    • پودر بادام: ۲۰ گرم
    • تخم مرغ: یک عدد
    مواد لازم کارامل:
    • خامه: ۵۰ گرم
    • شکر: ۵۰ گرم
    • کره: ۴۰ گرم
    مواد لازم گاناش:
    • شکلات: ۲۰۰ گرم
    • خامه صبحانه: ۱۵۰ گرم
    • طرز تهیه:

      ۱. کره، آرد، نمک، شکر و پودر بادام را داخل کاسه همزن ریخته و خیلی خوب هم بزنید تا مواد به صورت خرده نان درآید. سپس تخم مرغ را اضافه کنید هم بزنید تا خمیر جمع شود. سپس خمیر حاصله را داخل سفلون گذاشته و داخل یخچال به مدت دو ساعت نگهداری کنید تا کاملا خمیر خنک شود.

      ۲. سپس خمیر را روی سطح آردپاشی شده به اندازه رینگ گرد ۱۵ سانتی بازی کنید و تمام سطح خمیر را با چنگال سوراخ بزنید. رینگ را داخل سینی کاغذ انداخته و به مدت ۱۲- ۱۵ دقیقه در فر ۱۷۰ درجه بپزید. باید لبه های تارت طلایی شده و کمی تغییر رنگ بدهد.

      ۳. بعد از پخت و خنک شدن کامل ابتدا تمام سطح داخلی تارت را با کارامل خنک پوشانده و کنار بگذارید تا کمی کارامل بسته و سنگین شود. سپس روی کارامل را با گاناش پوشانده و تمام سطح کار را با پالت صاف کنید. سپس تارت را به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار داده و بعد به اندازه دلخواه برش بزنید.

      طرز تهیه کارامل:

      کره و شکر روی حرارت قرار داده و کاملا هم بزنید تا شکر حل شود و شروع به جوشیدن کند و کاراملی رنگ شود. سپس خامه را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد یکدست شود. سپس کنار بگذارید تا خنک و قابل استفاده شود.

      طرز تهیه گاناش:

      ۱. خامه و شکلات را روی حرارت غیرمستقیم گذاشته و خوب هم بزنید تا مواد یکدست شود.

      ۲. مخلوط را کنار بگذارید تا از داغی بیفتد و آماده مصرف شود.

      نکته:

      ۱- نان تارت بدون فیلینگ میانی تا یک ماه قابل فریز شدن است.
      ۲- این تارت در اصل برای کشور فرانسه است.

    منبع: ماهنامه کیک و شیرینی
    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.