• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » آخرین خبر , آشپزی , آشپزی مدرن , سبک زندگی » طرز تهیه کالزونه؛ پیتزای تا شده‌ی ایتالیایی
    کد خبر : 2000279

    طرز تهیه کالزونه؛ پیتزای تا شده‌ی ایتالیایی

    کالزونه نوعی غذای ایتالیایی است که با خمیر پیتزا تهیه می شود و به نوعی یک پیتزای تا شده محسوب می شود. داخل کالزونه را می توان با ترکیبات مختلف پیتزا پر کرد. در این دستور پخت با کالزونه مرغ پنیری آشنا می شویم. این کالزونه خوشمزه را همراه با سس مارینارا نوش جان کنید…

    ۹۳

    کالزونه نوعی غذای ایتالیایی است که با خمیر پیتزا تهیه می شود و به نوعی یک پیتزای تا شده محسوب می شود. داخل کالزونه را می توان با ترکیبات مختلف پیتزا پر کرد. در این دستور پخت با کالزونه مرغ پنیری آشنا می شویم. این کالزونه خوشمزه را همراه با سس مارینارا نوش جان کنید و از طعم پنیری آن لذت ببرید.

    مواد لازم:

    خمیر پیتزا ۴۵۰ گرم
    پنیر ریکوتا ۱/۲ فنجان
    پنیر پارمزان رنده شده ۱/۲ فنجان
    سیر رنده یا ریز خرد شده ۳ حبه
    پیازچه خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
    مرغ پخته و خرد شده ۲ فنجان
    پنیر موزارلا رنده شده ۱ فنجان
    کره آب شده ۲ قاشق غذاخوری
    سس مارینارا برای سرو

    طرز تهیه:

    ۱-فر را روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار دهید. کف یک سینی فر کاغذ روغنی بیندازید. سطح کارتان کمی آرد بپاشید. خمیر پیتزا را به ۴ بخش تقسیم کنید، سپس هر تکه را با وردنه باز کنید و بصورت دایره هایی با قطر حدودا ۱۷ سانتیمتر دربیاورید.

    ۲-پنیر ریکوتا، ۱/۴ فنجان پنیر پارمزان، سیر رنده شده، پیازچه خرد شده، ۱/۴ قاشق چایخوری نمک و ۱/۴ قاشق چایخوری فلفل را در کاسه ای بریزید و با هم مخلوط کنید. مرغ پخته و خرد شده را اضافه کنید و با مواد ترکیب کنید.

    ۳- ۱/۴ مواد را روی نصف یکی از خمیرها بریزید و با فاصله ۱-۲ سانتی از لبه ها پخش کنید. پنیر موزارلا را روی مواد بریزید. طرف دیگر خمیر را روی مواد تا کنید تا یک نیم دایره بوجود بیاید. سپس با دست لبه های خمیر را بپیچانید تا لبه ها کاملا مهر و موم شوند.

    ۴-به همین ترتیب سه خمیر دیگر را نیز آماده کنید. کالزونه ها را با فاصله داخل سینی فر قرار دهید. با برس کمی کره آب شده روی آن ها بمالید، سپس باقیمانده پنیر پارمزان را روی آن ها بپاشید.

    ۵-سینی فر را به مدت ۱۵ دقیقه داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید تا پنیر آب شود و روی کالزونه ها برشته و طلایی شود. کالزونه ها را خارج کنید و همراه با سس مارینارا نوش جان کنید.

    منبع: وب سایت ایران کوک
    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.