• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » آخرین خبر , آشپزی , اخبار پربازدید , سبک زندگی » سس کارامل شور؛ مناسب انواع کیک و بستنی
    کد خبر : 1990336

    سس کارامل شور؛ مناسب انواع کیک و بستنی

      وب سایت آشپزباشی: سس کارامل شور از مجموعه دستورغذایی های نایجلا لاوسون است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. برای داشتن یک سس کارامل عالی نباید آن را به حال خود روی گاز رها کنید. می توانید آن را در کنار بستنی وانیلی، انواع کیک های شکلاتی و بروانی…

    ۱۴۰

     

    وب سایت آشپزباشی: سس کارامل شور از مجموعه دستورغذایی های نایجلا لاوسون است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم.

    برای داشتن یک سس کارامل عالی نباید آن را به حال خود روی گاز رها کنید. می توانید آن را در کنار بستنی وانیلی، انواع کیک های شکلاتی و بروانی سرو کنید.

    مواد لازم:

    شکر قهوه ای ۱/۴ پیمانه
    شکر ۱/۴ پیمانه
    کره ۷۵ گرم
    عسل ۳ قاشق غذاخوری
    خامه ۱/۲ پیمانه
    نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
    طرز تهیه:

    ۱- شکرها را به همراه کره و عسل در قابلمه ای کوچک روی حرارت متوسط ریخته و آب کنید. سپس اجازه دهید برای ۳ دقیقه در حالی که آن را مدام هم می زنید، قل بزند. برای این کار از قاشق چوبی استفاده کنید.

    ۲- خامه و نمک را اضافه کرده و دوباره مواد را هم بزنید. آن را بچشید و در صورت تمایل نمک بیشتری به آن اضافه کنید. سس را برای ۱ دقیقه ی دیگر بپزید و سپس در ظرف شیشه ای بریزید.

    ۳-می توانید سس کارامل شور را روی بستنی وانیلی، براونی و کیک شکلاتی ریخته و میل کنید.

    نکاتی در رابطه با تهیه ی سس کارامل شور:

    ۱- اگر به شکر قهوه ای دسترسی ندارید، می توانید شکر سفید را جایگزین آن کنید.

    منبع: وب سایت آشپزباشی
    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.