• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    کد خبر : 1990333

    طرز تهیه گراتن کدو حلوایی

       گراتن یکی از پیش غذاها و یا غذاهای سبکی است که جدیدا خیلی معروف شده است. گراتن انواع مختلفی دارد که امروز گراتن کدو حلوایی را به شما معرفی می کنیم. مواد لازم: کدو حلوایی ۱ کیلوگرم کره ۱/۴ فنجان سیر خرد شده ۲ حبه خرده نان یا پودر سوخاری ۱/۴ فنجان پنیر پارمزان…

    ۱۳۹

     

     گراتن یکی از پیش غذاها و یا غذاهای سبکی است که جدیدا خیلی معروف شده است. گراتن انواع مختلفی دارد که امروز گراتن کدو حلوایی را به شما معرفی می کنیم.

    مواد لازم:

    کدو حلوایی ۱ کیلوگرم
    کره ۱/۴ فنجان
    سیر خرد شده ۲ حبه
    خرده نان یا پودر سوخاری ۱/۴ فنجان
    پنیر پارمزان رنده شده ۱/۳ فنجان
    نمک ۱/۴ قاشق چایخوری
    فلفل ۱/۸ قاشق چایخوری
    جعفری خرد شده ۱/۴ فنجان

    طرز تهیه:

    ۱-فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید. کف یک ظرف پیرکس یا سرامیک را با کمی روغن چرب کنید. کدو حلوایی را به قطعات کوچک خرد کنید و پوست آن ها را بگیرید. برش های کدو حلوایی را داخل ظرف بچینید.

    ۲-شیرجوشی را روی حرارت ملایم قرار دهید و کره را داخل آن بیندازید. وقتی کره کاملا آب شد سیر خرد شده را اضافه کنید. ۲-۳ دقیقه سیر را در کره سرخ کنید و هرازگاهی هم بزنید تا عطر سیر بلند شود. ظرف را از روی حرارت بردارید تا کمی خنک شود.

    ۳-خرده های نان و پنیر پارمزان را داخل کاسه ای بریزید و با ۱ قاشق از ترکیب سیر و کره مخلوط کنید. باقیمانده کره و سیر را روی برش های کدو حلوایی بریزید. سپس نمک و فلفل اضافه کنید و خرده های نان را به میزان مساوی روی کدو حلوایی ها بپاشید.

    ۴-گراتن کدو حلوایی را به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید تا کدو حلوایی بپزد و وقتی چنگال داخل آن فرو می کنید کاملا نرم شده باشد. سپس حرارت را تا ۲۲۰ درجه سانتیگراد بالا ببرید و ۵ دقیقه دیگر کدو حلوایی را بپزید تا روی آن برشته و طلایی شود. گراتن کدو حلوایی را خارج کنید، روی آن را با جعفری خرد شده تزیین و بصورت گرم نوش جان کنید.

    منبع: وب سایت ایران کوک
    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.