• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » آخرین خبر , آشپزی , سبک زندگی » گوشت گوساله را اینطوری مزه دار کنید
    کد خبر : 1963630

    گوشت گوساله را اینطوری مزه دار کنید

     در اینجا روش تهیه گوشت گوساله خوابانده شده در یک لایه خمیر نمکین را آموزش داده ایم که عطر رزماری نیز به همراه دارد. مواد لازم: ۹۰۰ گرم گوشت گوساله فلفل سیاه ۱ کیلوگرم نمک کوشر ۲ قاشق غذاخوری رزماری ۱ پیمانه آب طرز تهیه: ۱-همه طرف گوشت را فلفل سیاه بمالید و سپس چند…

    گوشت گوساله

     در اینجا روش تهیه گوشت گوساله خوابانده شده در یک لایه خمیر نمکین را آموزش داده ایم که عطر رزماری نیز به همراه دارد.

    مواد لازم:

    ۹۰۰ گرم گوشت گوساله
    فلفل سیاه
    ۱ کیلوگرم نمک کوشر
    ۲ قاشق غذاخوری رزماری
    ۱ پیمانه آب

    طرز تهیه:

    ۱-همه طرف گوشت را فلفل سیاه بمالید و سپس چند دقیقه در دمای اتاق به آن استراحت بدهید.

    ۲-در یک کاسه بزرگ، نمک، رزماری و آب را با یکدیگر مخلوط کنید.

    ۳- یک لایه از نمک را روی ورقه روغنی درون سینی فر بریزید و سطح آن را صاف کنید. راسته گوساله را روی آن قرار دهید. سپس یک لایه نمک روی آن ریخته و تمام سطح گوشت را بپوشانید.

    ۴-آن را درون فر با دمای ۱۲۰ درجه سانتی گراد بگذارید تا به مدت ۴۵ تا ۶۰ دقیقه بپزد.

    ۵- سپس از فر خارج کرده و ۱۵ دقیقه فرصت دهید تا خنک شود. در آخر لایه نمک را از روی گوشت برداشته و آن را برش داده و با سبزیجات سرخ شده، تزئین و سرو کنید.

    منبع: وب سایت روزیاتو
    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.