• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » آخرین خبر , اخبار پربازدید , توریسم و گردشگری » معاون سازمان میراث فرهنگی:سفره ایرانی در گردشگری غذا به جهانیان معرفی می شود
    کد خبر : 1963187

    معاون سازمان میراث فرهنگی:سفره ایرانی در گردشگری غذا به جهانیان معرفی می شود

    معاون سازمان میراث فرهنگی:سفره ایرانی در گردشگری غذا به جهانیان معرفی می شودReviewed by Aryan♥ on Dec 30Rating: به گزارش ایران ویج به نقل از ایرنا، مرتضی رحمانی موحد روز جمعه در بازدید از روند فعالیت ‘ جشنواره سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری در نمایشگاه بین المللی منطقه آزاد اروند’ در جمع خبرنگاران رسانه ها گفت:این…

    معاون سازمان میراث فرهنگی:سفره ایرانی در گردشگری غذا به جهانیان معرفی می شودReviewed by Aryan♥ on Dec 30Rating:

    به گزارش ایران ویج به نقل از ایرنا، مرتضی رحمانی موحد روز جمعه در بازدید از روند فعالیت ‘ جشنواره سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری در نمایشگاه بین المللی منطقه آزاد اروند’ در جمع خبرنگاران رسانه ها گفت:این جشنواره در آینده نزدیک به صورت ملی برگزار می شود.
    وی ادامه داد: سالانه حدود ۳۰۰ میلیارد دلار هزینه کرد گردشگران از غذا و نوشیدنی است و اگر بتوانیم سفره ایرانی را در سطح ملی و بین المللی معرفی کنیم، می توانیم سهم خوبی از درآمدهای این صنعت در بخش گردشگری غذا داشته باشیم.
    معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور با تشریح مزیت های رونق گردشگری غذا در کشور، اضافه کرد:وقتی یک فرد شمالی با تنوع غذایی در خوزستان آشنا شود یا بعکس، این مهم سفر و رفت و آمد را رونق می دهد.
    رحمانی موحد با بیان حضور همه اقشار جامعه اعم از پیر و کودک و زن و مرد کنار هم و بر سر سفره افزود:وقتی جاذبه های غذایی مناطق مختلف بر روی سفره آمد همگی ضمن آشنایی با آن غذا از آن تناول می کنند و این سفره می تواند تمامی گردشگران ما را از هر قشری دور خود جمع کند.
    وی در ادامه سخنانش با باین برگزاری جشنواره ‘سفره ایرانی – فرهنگ گردشگری ‘ در استان های کشور، اضافه کرد: جشنواره برگزار شده در منطقه آزاد اروند، آخرین جشنواره سال جاری است که طی این هشت جشنواره ۳۱ استان، ظرفیت های خود در زمینه سفره های مختلف و غذاهای سنتی را به نمایش گذاشتند ضمن آنکه آشپزهای مختلف در رقابت با یکدیگر ظرفیت های غذا به عنوان جاذبه های گردشگری مناطق مختلف را معرفی و به مردم شناساندند.
    این مسئول در سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور تصریح کرد:هدفی که این سازمان برای ایجاد یک حرکت، انگیزه و تلاش در جبهه فعالان سفره ایرانی در برگزاری این جشنواره ها داشت، محقق شد و با جشنواره هشتم کامل شد.
    وی در خصوص بازدیدش از بخشهای مختلف جشنواره سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری در منطقه آزاد اروند آن را عالی توصیف کرد و اظهار کرد:تمامی شرکت کنندگان پرقدرت به میان آمدند و فضایی بسیار خوب و توام با نشاط را ایجاد کرده اند.
    به گزارش ایران ویج به نقل از ایرنا جشنواره منطقه ای سفره ایرانی – فرهنگ گردشگری با حضور نمایندگان استان های ' خوزستان، بوشهر، هرمزگان و جزایر خلیج فارس' از شامگاه چهارشنبه در محل نمایشگاه های بین المللی منطقه آزاد اروند آغاز به کار کرد.
    نمایشگاه غذاهای محلی و صنایع دستی مرتبط با غذا از هشتم تا دهم دیماه به مدت سه روز هر روز از ساعت ۱۶تا ۲۲ در مرکز نمایشگاه های بین‌المللی منطقه آزاد اروند دایر شد و برنامه های هنری و آیینی آن نیز، هر شب از ساعت ۲۰ تا ۲۲ برگزار می‌شود.
    در کنار این جشنواره سه مسابقه و هفت کارگاه آموزشی مانند برندسازی تجاری غذا، شیوه نگارش کتاب در حوزه میراث فرهنگی و آشپزی محلی، گردشگری غذا، تاریخچه غذاهای اصیل سنتی خوزستان برگزار می‌شود.
    در جشن های آیینی این برنامه، برنامه های موسیقی آیینی استان های هرمزگان، بوشهر، جزایر هرمز و قشم و استان خوزستان اجرا شد.
    این جشنواره به همت اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خوزستان و حمایت معاونت فرهنگی سازمان منطقه آزاد اروند برگزار می شود.
    /۱۰۴۲۶۱۲۵ خبرنگار:سیدبهادر حسینی ** انتشار دهنده: فاطمه نوری جهانگرد

    کلیدواژه ها :
    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.