• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » بهداشت و سلامت » سلامت غذایی از اولویت های نخست سازمان غذا و دارو در کشور است
    کد خبر : 1962336

    سلامت غذایی از اولویت های نخست سازمان غذا و دارو در کشور است

    سلامت غذایی از اولویت های نخست سازمان غذا و دارو در کشور استReviewed by on Dec 29Rating: به گزارش ایران ویج به نقل از ایرنا، رسول دیناروند nر سیزدهمین گردهمایی مدیران نظارت بر مواد خوراکی، آرایشی و بهداشتی کشور در چابهار اظهار داشت: مشکل پرخوری و فقر غذایی از عمده مواردی است که بسیاری از…

    سلامت غذایی از اولویت های نخست سازمان غذا و دارو در کشور استReviewed by on Dec 29Rating:

    به گزارش ایران ویج به نقل از ایرنا، رسول دیناروند nر سیزدهمین گردهمایی مدیران نظارت بر مواد خوراکی، آرایشی و بهداشتی کشور در چابهار اظهار داشت: مشکل پرخوری و فقر غذایی از عمده مواردی است که بسیاری از استانهای کشور با آن دچار هستند.
    وی بیان کرد: دریافت ۲۵ درصد کالری اضافی و مصرف بیش از حد معمول غذا از شایع ترین مشکلات تغذیه ای در کشور است که موجب افزایش وزن و چاقی شده است.
    وی ادامه داد: از برنامه های سازمان غذا و دارو برای سلامت غذایی، کاهش میزان مصرف اسیدهای چرب اشباع، حذف کامل چربی‌ ترانس از محصولات غذایی است.
    وی افزود: مردم برخی از مناطق محروم و دورافتاده سیستان و بلوچستان کالری مورد نیاز بدن خود را دریافت نمی کنند و افراد سنین مختلف از عدم امنیت غذایی رنج می‌ برند.
    معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه در سه سال اخیر سالانه ۳۰۰ هزار تن واردات روغن پالم به کشور کاهش پیدا کرده است، خاطرنشان کرد: حذف روغن پالم از لبنیات باعث کاهش مصرف لبنیات پرچرب در کشور شده است.
    دیناروند مردم سیستان وبلوچستان را مهربان و وفادار و مرزدارانی با غیرت توصیف کرد وافزود: قوم بلوچ همراه و همگام با برنامه های دولت و نظام جمهوری اسلامی است.
    مدیر کل نظارت بر فرآورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو نیز در این همایش اظهار داشت: برای کاهش مصرف میزان شکر، چربی، نمک و اسیدهای چرب برنامه ریزی شود تا موجب بیماریها نشوند.
    دکتر بهروز جنت بر آسان سازی و واگذاری فعالیت ها به مردم تاکید کرد.
    وی ادامه داد: حرکت به سمت الکترونیک و فناوری محور کردن فعالیت ها از مهمترین تحولات در سازمان غذا و دارو است.
    مشاور برنامه‌های ارتقاء ایمنی و سلامت اداره کل نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو کشور نیز بیان کرد: در این گردهمایی میزان پیشرفت برنامه های سال گذشته، چالش ها و نقاط ضعف و قوت آن ارزیابی و سیاسگزاری و برنامه ریزی سال آتی نیز همفکری و بحث و تبادل نظر خواهد شد.
    سعید رضایی افزود: رتبه بندی واحدهای تولیدی، ارزیابی محصولات سلامت در سطح عرضه، برچسب گذاری محصولات غذایی، آرایشی و بهداشتی، نشانگرهای رنگ تغذیه ای، سامانه بازرسی و ممیزی، موضوعات وراهکارهای مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت را از جمله موضوعات مورد بحث در این گردهمایی عنوان کرد.
    مشاور برنامه‌های ارتقا ایمنی و سلامت اداره کل نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو کشور بیان کرد: ۲ کارگاه با عنوان برنامه های عملیاتی و سامانه بازرسی نیز برگزار می شود.
    به گزارش ایران ویج به نقل از ایرنا، سیزدهمین همایش مدیران نظارت بر مواد خوراکی، آرایشی و بهداشتی کشور' درمنطقه آزاد چابهار به مدت ۲ روز (۸ و۹ دی) در چابهار در حال برگزاری است.
    ۳۰۴۳**۶۰۸۱ خبرنگار: رستم کریمی نژاد** انتشار دهنده: حیدر سرایانی

    کلیدواژه ها :
    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.