• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » آخرین خبر , آشپزی , آشپزی مدرن , سبک زندگی » طرز تهیه کَسرول سیب زمینی و پنیر
    کد خبر : 1961122

    طرز تهیه کَسرول سیب زمینی و پنیر

      کسرول به غذایی گفته می شود که در ظرف های عمیق شیشه ای یا سرامیکی تهیه می شود و عموما هم ترکیبی از چندین مواد خوراکی با هم است. مواد لازم: ۶ عدد سیب زمینی روغن زیتون نمک و فلفل سیاه ۱۰ ورقه بیکن پخته و خرد شده ۳ پیمانه خامه ترش ۴ پیمانه…

     کَسرول

     

    کسرول به غذایی گفته می شود که در ظرف های عمیق شیشه ای یا سرامیکی تهیه می شود و عموما هم ترکیبی از چندین مواد خوراکی با هم است.

    مواد لازم:

    ۶ عدد سیب زمینی
    روغن زیتون
    نمک و فلفل سیاه
    ۱۰ ورقه بیکن پخته و خرد شده
    ۳ پیمانه خامه ترش
    ۴ پیمانه پنیر چدار رنده شده
    موسیر

    طرز تهیه:

    ۱-فر را با دمای ۲۲۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.

    ۲-روی سیب زمینی ها روغن زیتون بمالید و سپس همه اطراف آنها را با نمک و فلفل مزه دار کنید.

    ۳- سپس آنها را به مدت ۴۵ دقیقه درون فر قرار دهید تا کاملا پخته شوند.

    ۴-سیب زمینی ها را از فر بیرون آورده و پس از سرد شدن، آنها را به قطعات کوچک تقسیم کنید.

    ۵- دمای فر را به ۱۸۰ درجه سانتی گراد کاهش دهید.

    ۶-نیمی از سیب زمینی های خرد شده را کف ظرف مستطیلی که با روغن چرب شده بریزید. نیمی از بیکن ها را روی آنها بریزید. خامه ترش و سپس پنیر را اضافه کنید. همین لایه ها را دوباره تکرار کنید.

    ۷-ظرف را به مدت ۲۰ دقیقه درون فر بگذارید تا پنیرها آب شده و سطح آنها طلایی شود.

    ۸-در آخر، کَسرول با پیازچه خرد شده تزئین و سرو نمائید.

    منبع: وب سایت روزیاتو
    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.