• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    کد خبر : 1961112

    پیراشکی مرغ

       اگر تازه شروع به آشپزی کردن کرده اید، نگران نباشید. قرار نیست فقط غذاهای ساده را بپزید. ما در این مطلب به شما دو نوع غذای حرفه ای را آموزش می دهیم که با وجود اینکه تازه کار هستید، بتوانید به خوبی از عهده آن برآیید. پیراشکی مرغ مواد لازم: آب: یک پیمانه شیر…

    پیراشکی مرغ

     

     اگر تازه شروع به آشپزی کردن کرده اید، نگران نباشید. قرار نیست فقط غذاهای ساده را بپزید. ما در این مطلب به شما دو نوع غذای حرفه ای را آموزش می دهیم که با وجود اینکه تازه کار هستید، بتوانید به خوبی از عهده آن برآیید.

    پیراشکی مرغ

    مواد لازم:

    آب: یک پیمانه
    شیر (ترجیحا پرچرب): یک پیمانه
    شکر: یک ق س
    خمیرمایه خشک: یک ق س
    تخم مرغ (درشت): ۲ عدد
    خامه ترش یا ماست ساده: یک چهارم پیمانه
    کره (ذوب شده): ۶۰ میلی گرم
    نمک: یک ق چ
    آرد: ۵ پیمانه
    روغن: به مقدار لازم

    مواد لازم فیلنیگ (لایه میانی):

    سینه مرغ (چرخ شده): ۹۰۰ گرم
    پیاز کوچک (رنده شده): یک عدد
    سیر درشت (رنده شده): ۲ حبه
    تخم مرغ (درشت): یک عدد
    نمک: به میزان لازم
    فلفل سیاه (پودرشده): به مقدار لازم

    طرز تهیه

    ۱. شیر و آب را با هم مخلوط کنید و در مایکروویو قرار دهید تا گرم شود. شکر و مایه خمیر را اضافه و مخلوط کنید تا شکر حل شود. مخلوط را حدود ۱۵ دقیقه در مجاورت دمای محیط قرار دهید.

    ۲. تخم مرغ ها، نمک و خامه ترش را اضافه و مخلوط کنید. سپس کره ذوب شده را اضافه کرده و دوباره موارد را مخلوط کنید.

    ۳. آرد را به تدریج اضافه و مخلوط کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود.

    ۴. خمیر به دست آمده را به ظرف مناسبی انتقال دهید و روی آن را با پارچه ای تمیز بپوشانید و اجازه دهید حدود یک ساعت استراحت کنید تا ور آید.

    ۵. برای تهیه فیلینگ، سینه مرغ چرخ شده، تخم مرغ، سیر و پیاز رنده شده، نمک و فلفل سیاه پودر شده را با هم به خوبی مخلوط کنید و تا زمان استفاده در یخچال قرار دهید.

    ۶. هنگامی که حجم خمیر سه برابر شد، دستان خود را چرب کرده و گلوله هایی به اندازه یک دوم پیمانه از آن جدا کنید. آنها را کف دست خود پهن کرده و مقداری از فیلینگ را روی هر یک قرار دهید.

    ۷. لبه های خمیر را روی هم قرار دهید و با انگشت و یا چنگال شکل دهید. مقدار زیادی روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت داغ کنید (دمای ۳۰۰ درجه فارنهایت) پیراشکی ها را در روغن داغ شده کنید تا برشته و طلایی شوند. آنها را روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی شان گرفته شود. سپس سرو کنید.

    نکته: هرگز تمامی پیراشکی ها را ابتدا درست نکنید و در حین سرخ کردن تعدادی از آنها تعداید دیگر را تهیه کنید، زیرا در غیر این صورت آنها بسیار ور آمده و پس از سرخ شدن درونشان پر از هوا خواهدبود.

    منبع: ماهنامه سفره ایرانی
    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.