• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » آخرین خبر , آشپزی , دسرها , سبک زندگی » طرز تهیه کرم بروله و بیسکوئیت کرم دار شکلاتی
    کد خبر : 1960028

    طرز تهیه کرم بروله و بیسکوئیت کرم دار شکلاتی

       طرز تهیه کرم بروله و بیسکوئیت کرم دار شکلاتی را به شما آموزش داده ایم. برای تهیه این دسر خوشمزه در ادامه این مطلب با ما همراه باشید. مواد لازم:     ۴ پیمانه خامه پرچرب     ۱۶ عدد بیسکوئیت کرم دار شکلاتی     ۲ قاشق چایخوری وانیل     ۶ عدد زرده تخم مرغ    …

    کرم بروله

     

     طرز تهیه کرم بروله و بیسکوئیت کرم دار شکلاتی را به شما آموزش داده ایم. برای تهیه این دسر خوشمزه در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.
    مواد لازم:

    •     ۴ پیمانه خامه پرچرب
    •     ۱۶ عدد بیسکوئیت کرم دار شکلاتی
    •     ۲ قاشق چایخوری وانیل
    •     ۶ عدد زرده تخم مرغ
    •     ۱ پیمانه شکر
    • طرز تهیه:

      ۱- فر را با دمای ۱۵۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.

      ۲- بیکسوئیت های کرم دار را باز کرده و لایه میانی آنها را درون کاسه ای جداگانه بریزید. خود بیسکوئیت ها را هم در کاسه ای دیگر قرار دهید.

      ۳-درون یک قابلمه متوسط، روی حرارت ملایم خامه پرچرب و مواد میانی بیسکوئیت ها را هم بزنید تا کاملا ذوب شوند.

      ۴-وانیل را به نها اضافه کرده و از روز حرات بردارید.

      ۵- در یک کاسه، زرده تخم مرغ و نصف پیمانه شکر را با یکدیگر مخلوط کنید. مخلوط خامه را به آن بیفزایید و هم بزنید.

      ۶-مخلوط به دست آمده را درون کاسه های سفالی که از قبل درون سینی فر چیده اید، بریزید.

      ۷-یک قاشق غذاخوری از پودر بیسکوئیت ها روی آنها بپاشید.

      ۸-سینی فر را پر از آب پر کرده و سپس درون فر قرار دهید تا کرم بروله به مدت ۴۵ دقیقه بپزد.

      ۹-سپس روی آنها را پوشانده و به مدت دو ساعت در یخچال قرار دهید.

      ۱۰- پس از سفت شدن کرم بروله، ۲ قاشق چایخوری شکر روی آنها بپاشید و حرارت دهید تا شکر کاراملی و قهوه ای رنگ شود.

    منبع: وب سایت روزیاتو
    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.