• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    کد خبر : 1958974

    مرغ فلورنتاین

      ترکیبی رویایی از تکه های مرغ و پنیر آغشته به سس سفید که روی بستری از اسفناج قرار گرفته اند. مرغ فلورنتاین که برگرفته از آشپزی ایتالیایی است این ویژگی را دارد که با سبزیجات پخته ماهی و میگو آماده شود. پیشنهاد می کنیم این غذا را در برنامه زمستانی خود قرار دهید و…

    مرغ فلورنتاین

     

    ترکیبی رویایی از تکه های مرغ و پنیر آغشته به سس سفید که روی بستری از اسفناج قرار گرفته اند. مرغ فلورنتاین که برگرفته از آشپزی ایتالیایی است این ویژگی را دارد که با سبزیجات پخته ماهی و میگو آماده شود. پیشنهاد می کنیم این غذا را در برنامه زمستانی خود قرار دهید و از مرغ پته بازمانده از غذای ظهر یا روز قبل تهیه کنید. این کار یکی از بهترین راه های مصرف بهینه غذاهای مانده است.

    مواد لازم:

    سینه مرغ پخته (۱۰۰ گرم / ۲۰۰ کالری) ۴۰۰ گرم خردشده
    پنیر موتزارلا (۱۰۰ گرم / ۲۸۹ کالری) ۲۰۰ گرم رنده شد
    شیر (۱۰۰ گرم / ۱۱۰ کالری) ۲۰۰ میلی لیتر
    آرد (۱۰۰ گرم / ۳۶۰ کالری) ۲ قاشق غذاخوری
    کره (۱۰۰ گرم / ۷۳۷ کالری) ۲ قاشق غذاخوری
    اسفناج ساطوری (۱۰۰ گرم / ۲۵ کالری) ۳۰۰ گرم
    نمک و فلفل (۱۰۰ گرم / ۰ کالری) به میزان لازم

    طرز تهیه:

    ۱- برای تهیه سس سفید کره را در یک قابلمه روی شعله متوسط داغ کنید.

    ۲- هنگامی که کف کرد و رنگش شفاف شد آرد را اضافه و مخلوط کنید تا کاملا در کره حل شود.
    ۳-پس از ۳۰ ثانیه شیر را اضافه کنید. نمک و فلفل اضافه کرده و روی شعله ملایم دائم آن را هم بزنید تا غلیظ شود.
    ۴-اسفناج را در یک قابلمه با ۳ قاشق غذاخوری آب بپزید سپس آبکش کرده و بچلانید تا آبش کاملا گرفته شود.
    ۵- یک ظرف نسوز را چرب کنید. اسفناج را کف ظرف به صورت یکنواخت پخش کنید.
    ۶-نیمی از پنیر پیتزا را با مرغ و سس سفید مخلوط کنید و مایه را روی اسفناج بریزید.
    ۷- روی آن را با پنیر پوشانده و ۱۵ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید.
    ۸-تا پنیر روی آن آب و برشته شود. با سیب زمینی سرخ کرده یا تنوری و سبزیجات پخته سرو کنید.
    نکات:
    به این غذا انواع سبزیجات آبپز را اضافه کنید.
    در بعضی از دستورهای تهیه در سس سفید ریحان ساطوری می ریزند.
    برای خوش طعم تر شدن مرغ فلورنتاین به مایه مرغ و سس قارچ سیر رنده شده و آبلیمو اضافه کنید.
    می توانید یک لایه از حبوبات آبپز مانند عدس یا لوبیا را به این غذا اضافه کرده و سیب زمینی کنار آن را حذف کنید.
    خواص اسفناج:
    ترشحات لوزالمعده را افزایش می دهد.اسفناج سبزی مفید برای تقویت اعصاب است.اسفناج برای رفع بیماری آسم و گرفتگی صدا بسیار موثر است.رماتیسم و نقرس را درمان می کند.برای زیاد کردن شیر در مادران شیر ده موثر است. تخم اسفناج ملین و خنک کننده است. تخم اسفناج برای برطرف کردن ورم کبد و یرقان مفید است.
    منبع: وب سایت سوران
    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.