• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » آخرین خبر , آشپزی , آشپزی مدرن , سبک زندگی » مرغ با سس پِستو و عطرِ خوش سیر
    کد خبر : 1958209

    مرغ با سس پِستو و عطرِ خوش سیر

       این غذا به دلیل داشتن سس پستو که عطر غنی از سیر دارد، بسیار خوش طعم است و پیشنهاد می کنیم دست کم یک بار آن را امتحان کنید. مواد لازم: ورقه روغنی یا آلومینیومی ۱ عدد سینه مرغ ۱ عدد گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری سس پستو ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون نمک…

    مرغ

     

     این غذا به دلیل داشتن سس پستو که عطر غنی از سیر دارد، بسیار خوش طعم است و پیشنهاد می کنیم دست کم یک بار آن را امتحان کنید.

    مواد لازم:

    ورقه روغنی یا آلومینیومی
    ۱ عدد سینه مرغ
    ۱ عدد گوجه فرنگی
    ۲ قاشق غذاخوری سس پستو
    ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
    نمک و فلفل سیاه

    طرز تهیه:

    ۱- فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.

    ۲- ورقه روغنی را از وسط تا کرده و باز کنید.

    ۳- انتهای مارچوبه ها را با چاقو جدا کنید و آنها را روی ورقه آلومینیومی در کنار یکدیگر بچینید.

    ۴- روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه به آنها بزنید.

    ۵-سینه مرغ را روی مارچوبه ها بگذارید. روی آن نمک و فلفل سیاه بپاشید. روی آنها سس پستو را بریزید و در آخر، گوجه فرنگی را حلقه ای ببرید و روی سس بچینید.

    ۶- ورقه روغنی را روی مواد تا کنید و لبه های آن را ببندید.

    ۷- آن را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه درون فر قرار دهید تا همه مواد به طور کامل پخته شوند.

    سس پستو

    مواد لازم:

    ۲ پیمانه برگ های تازه ریحان
    ۲ حبه سیر
    یک چهارم پیمانه دانه کاج
    دو سوم پیمانه روغن زیتون
    نمک و فلفل سیاه
    نصف پیمانه پنیر پارمسان رنده شده

    طرز تهیه:

    ۱-برگ های ریحان، سیر و دانه های کاج را درون غذاساز بریزید و مخلوط کنید تا به شکل پوره در بیایند.

    ۲- سپس روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه را بیفزائید.

    ۳-اگر قصد دارید سس پستو را فریز کنید، نیمی از روغن زیتون را درون مواد مخلوط کنید و بقیه آن را روی سس درون ظرف ریخته و سپس در فریزر قرار دهید.

    منبع: وب سایت روزیاتو
    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.