• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » آخرین خبر , آشپزی , آشپزی مدرن , سبک زندگی » تهیه کلم پلو آسیایی با برنج قهوه ای
    کد خبر : 1958196

    تهیه کلم پلو آسیایی با برنج قهوه ای

      روش پخت کلم پلو با گل کلم بسیار متفاوت از کلم پلو ایرانی است و با برنج قهوه‌ای پخت می‌شود. پیشنهاد می کنیم این غذای جدید را امتحان کنید. مواد لازم: ۶ فنجان گل کلم ۶ حبه سیر ۴ فنجان آب مرغ یک فنجان آب یک و ۱/۲ فنجان برنج قهوه‌ای یک قاشق چایخوری…

    کلم پلو

     

    روش پخت کلم پلو با گل کلم بسیار متفاوت از کلم پلو ایرانی است و با برنج قهوه‌ای پخت می‌شود. پیشنهاد می کنیم این غذای جدید را امتحان کنید.

    مواد لازم:

    • ۶ فنجان گل کلم
    • ۶ حبه سیر
    • ۴ فنجان آب مرغ
    • یک فنجان آب
    • یک و ۱/۲ فنجان برنج قهوه‌ای
    • یک قاشق چایخوری نمک
    • ٢ قاشق غذاخوری کره
    • ۱/۲ فنجان شیر
    • ۱/۲ فنجان پنیر موزارلا
    • طرز تهیه:

      ۱-ابتدا برنج قهوه‌ای را می‌پزیم البته باید کمی زنده باشد و کنار می‌گذاریم.

      ۲-سپس گل کلم‌ها را با آب و نصف آب مرغ ١۵ دقیقه می‌پزیم تا کاملا نرم شود. وقتی پخت با گوشکوب برقی آنرا میکس می‌کنیم تا در آب کمی که باقی مانده یکدست شود.

      ۳-سپس باقی مانده آب مرغ و شیر را اضافه می‌کنیم. و می‌گذاریم به جوش آیند. سپس کره و نمک و سیر رنده شده را اضافه می‌کنیم و بهم می‌زنیم.

      ۴-در ادامه برنج را اضافه می‌کنیم و ١٠ دقیقه می‌گذاریم خوراک کمی سفت شود. در آخر پنیر موزارلا را اضافه می‌کنیم و ۵ دقیقه زمان می‌دهیم تا کاملا حل شود و خوراک را کشدار کند.

      ۵-می‌توانید کلم پلو را با جعفری خرد شده تزیین و گرم سرو کنید.

    منبع: همشهری آنلاین
    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.