• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » آخرین خبر , اجتماعی , بهداشت و سلامت » افزایش‌ بیماری‌های قلبی در صورت «طبخ غذا با حرارت زیاد»
    کد خبر : 1958131

    افزایش‌ بیماری‌های قلبی در صورت «طبخ غذا با حرارت زیاد»

      به گزارش ایران ویج، تحقیقات گروهی از دانشمندان هاروارد نشان داده، طبخ غذا با حرارت زیاد خطر بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد. با وجود توصیه‌های بسیار در زمینه کاهش مصرف غذاهای سرخ کردنی و محدود کردن این قبیل‌ خوراکی‌ها هم‌چنان آمار استفاده از فست‌فود به خصوص سیب‌زمینی سرخ‌کرده و استیک بالاست و در بعضی…

     بیماری‌های قلبی

     

    به گزارش ایران ویج، تحقیقات گروهی از دانشمندان هاروارد نشان داده، طبخ غذا با حرارت زیاد خطر بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد.

    با وجود توصیه‌های بسیار در زمینه کاهش مصرف غذاهای سرخ کردنی و محدود کردن این قبیل‌ خوراکی‌ها هم‌چنان آمار استفاده از فست‌فود به خصوص سیب‌زمینی سرخ‌کرده و استیک بالاست و در بعضی از شهرهای پرجمعیت حتی رو به افزایش است.

    با توجه به شرایط بهداشتی طبخ و سرو این غذاها، دانشمندان دانشگاه هاروارد معتقدند استفاده از این غذاها جدا از نامطلوب و پرکالری بودن و تمام زیان‌ها و آسیب‌هایی که برای بدن به بار می‌آورد، به علت طبخ با حرارت زیاد، هم احتمال ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد و هم خطر بیماری‌های قلبی را چند برابر می‌کند.

    محققان این دانشگاه می‌گویند”: غذاهایی که مصرف روغن زیادی دارند حتی اگر در خانه آماده شوند، همان مضرات را به همراه دارد؛ شاید درصد خطرآفرینی آنها کمتر باشد اما اصل آن اشتباه است.

    با توجه به پایین آمدن سن مرگ و میر و افزایش تلفات ناشی از عدم تغذیه صحیح، متخصصان تغذیه گنجاندن سبزیجات در وعده‌های غذایی را پیشنهاد می‌دهند و باور دارند، شادابی و نشاط حاصل از‌ آن پس از مدت کوتاهی مردم را از مصرف غذاهای ناسالم دور و عوارض آن‌ را آشکار می‌کند.

    مردم آسیای جنوبی از جمله ساکنان پاکستان، هند، بنگلادش، بوتان، مالدیو و سریلانکا ۴ برابر بیشتر از دیگر کشورها در معرض خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی هستند.

    منبع: فارس
    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.