• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » آخرین خبر , آشپزی , آشپزی مدرن , سبک زندگی » کروستینی با سس پستو
    کد خبر : 1957406

    کروستینی با سس پستو

      کروستینی در زبان ایتالیایی به معنی تست کوچک است که شامل یک ورقه نان تست یا گریل شده است. برای تهیه کروستینی اغلب نان چاپاتا به کار می رود و با روغن زیتون، نمک و فلفل مزه دار می شود. کروستینی با سس پستو مواد مورد نیاز: ریحان سبز و بنفش: ۲۰۰ گرم گردو…

    کروستینی

     

    کروستینی در زبان ایتالیایی به معنی تست کوچک است که شامل یک ورقه نان تست یا گریل شده است. برای تهیه کروستینی اغلب نان چاپاتا به کار می رود و با روغن زیتون، نمک و فلفل مزه دار می شود.

    کروستینی با سس پستو

    مواد مورد نیاز:

    ریحان سبز و بنفش: ۲۰۰ گرم
    گردو (خردشده): ۱۰۰ گرم
    پنیر سفت: ۷۵ گرم
    سیر (له شده): ۴ حبه
    نمک و فلفل قرمز: به میزان لازم
    نان جو: ۴ عدد
    فلفل دلمه ای و روغن زیتون: به میزان لازم

    روش تهیه:

    ۱- برای تهیه سس پستو؛ ریحان، گردو، پنیر، سیر، نمک و فلفل قرمز را در دستگاه غذاساز بریزید تا به صورت خمیر درآید. سپس روغن زیتون را به تدریج به آن اضافه و مخلوط کنید (مقدار آن باید تا حدی باشد که سطح مواد را بپوشاند).

    ۲- سس آماده شده را درون ظرف درداری به مدت ۳۰ دقیقه در بخچال قرار دهید تا مزه دار شود.

    ۳- نان جو را برش دهید، مقداری روغن زیتون روی آن بمالید. سپس یک حلقه فلفل دلمه ای در وسط نان قرار داده و از سس داخل آن بریزید.

    منبع: ماهنامه سرآشپز
    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.