• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » آخرین خبر , آشپزی , آشپزی مدرن , سبک زندگی » مزه فلفلی موهامارا؛ خوشمزه‌ی پرطرفدار خاورمیانه
    کد خبر : 1957392

    مزه فلفلی موهامارا؛ خوشمزه‌ی پرطرفدار خاورمیانه

     مزه فلفلی موهامارا (Muhammara) در کشورهای خاورمیانه طرفداران زیادی دارد. معمولا مدلهای زیادی برای تهیه این مزه خوشمزه وجود دارد. دیپ به نوعی مزه است. شبیه به هوموس که میشود همراه نان خرد به عنوان پیش خوراک و یا در کنار خوراک اصلی گوشتی مصرف میشود. مواد لازم: ۱ قاشق سر پر رب گوجه فرنگی…

    مزه فلفلی

     مزه فلفلی موهامارا (Muhammara) در کشورهای خاورمیانه طرفداران زیادی دارد. معمولا مدلهای زیادی برای تهیه این مزه خوشمزه وجود دارد. دیپ به نوعی مزه است. شبیه به هوموس که میشود همراه نان خرد به عنوان پیش خوراک و یا در کنار خوراک اصلی گوشتی مصرف میشود.

    مواد لازم:

    ۱ قاشق سر پر رب گوجه فرنگی
    ۱ قاشق غذاخوری رب فلفل قرمز یا سس تند فلفلی
    نصف لیوان گردوی نیم کوب
    ۲ حبه سیر
    نصف استکان روغن مایع (روغن زیتون بی بو ارجحیت دارد)
    ۱ عدد فلفل دلمه ای قرمز کبابی شده
    ۱ قاشق غذاخوری ماست چکیده
    نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز شیرین
    پودر زیره
    ۱ قاشق غذاخوری مغز نان باگت

    طرز تهیه:

    فلفل دلمه ای کبابی را همراه سیر له کرده به آن نمک، فلفل سیاه و قرمز شیرین، گردو، روغن زیتون، خرده های نان، پودر زیره (زیره زیادباشد خوش طعم میشود) رب گوجه فرنگی و رب فلفل، ماست را اضافه کرده مخلوط میکنید. مواد باید همانند تصویر غلیظ شود.

    منبع: وب سایت کافه ترک
    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.