• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » آخرین خبر , اجتماعی , بهداشت و سلامت » کمبود مصرف میوه و سبزی‌جات در سبد غذایی مردم
    کد خبر : 1956438

    کمبود مصرف میوه و سبزی‌جات در سبد غذایی مردم

      به گزارش ایران ویج، علی اکبر سیاری معاون وزیر بهداشت گفت: ۷۶ درصد مرگ و میرها ناشی از بیماری های غیرواگیر است. سکته قلبی در سال ۹۰ بالغ بر ۹۳ هزار مرگ، سکته مغزی ۴۳ هزار مرگ و سرطان ۳۰ هزار مرگ برجای گذاشتند. وی اظهار داشت: دیابت، بیماری های مزمن تنفسی، سرطان ها…

    میوه

     

    به گزارش ایران ویج، علی اکبر سیاری معاون وزیر بهداشت گفت: ۷۶ درصد مرگ و میرها ناشی از بیماری های غیرواگیر است. سکته قلبی در سال ۹۰ بالغ بر ۹۳ هزار مرگ، سکته مغزی ۴۳ هزار مرگ و سرطان ۳۰ هزار مرگ برجای گذاشتند.

    وی اظهار داشت: دیابت، بیماری های مزمن تنفسی، سرطان ها و سکته ها بیماری هایی هستند که می توان از آنها پیشگیری کرد و تغذیه سالم سرطان ها، دیابت را کاهش می دهد.

    وی افزود: ۸ عامل خطر داریم که ۴ عامل بیولوژیک هستند مثل قند، چربی و فشار خون بالا و چاقی و ۴ عامل نیز رفتاری هستند شامل تغذیه ناسالم، کم تحرکی و مصرف دخانیات و الکل که باید تحت کنترل قرار گیرند.

    معاون بهداشت گفت: در اطلاع رسانی بسیج ملی تغذیه سالم رسانه ها، شهرداری ها، آموزش و پرورش، دانشگاه ها و همه سهیم هستند.

    سیاری افزود: در دهه ۶۰ تصمیم گرفتیم نمک را صنعتی و ید دار کنیم و سال ها طول کشید تا نتیجه اش حاصل شد. اکنون نیز برای کنترل بیماری های غیرواگیر باید سیستم درست می کردیم که انجام شد و باید سال ها کار کنیم تا نتیجه بگیریم.

    وی گفت: مصرف میوه و سبزیجات در سبد غذایی مردم ایران کم است که باید افزایش یابد و از آن طرف نمک، قند و چربی را باید کاهش دهیم.

    دکتر سیاری در پایان گفت: موظف هستیم تا سال ۲۰۲۵ از مرگ نابهنگام ۳۰ تا ۷۰ ساله ها ۲۵ درصد کم کنیم و این کار با کنترل بیماری های غیرواگیر و تغذیه سالم حاصل می شود.

    منبع: خبرگزاری فارس
    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.