• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » آخرین خبر , آشپزی , خوراک سنتی , سبک زندگی » خوراک گوشت قلقلی با پنیر زیاد
    کد خبر : 1953535

    خوراک گوشت قلقلی با پنیر زیاد

      این خوراک بسیار آسان و سریع آماده می شود. ابتدا باید میت بال ها را به روش دلخواه خود بپزید و سپس با استفاده از یک نان باگت و پنیر فراوان، آنها را پخته و سرو کنید. مواد لازم: ۱ عدد باگت بزرگ ۲ پیمانه سس گوجه فرنگی (یا سس مارینارا) ۲۰ عدد گوشت…

    خوراک

     

    این خوراک بسیار آسان و سریع آماده می شود. ابتدا باید میت بال ها را به روش دلخواه خود بپزید و سپس با استفاده از یک نان باگت و پنیر فراوان، آنها را پخته و سرو کنید.

    مواد لازم:

    ۱ عدد باگت بزرگ
    ۲ پیمانه سس گوجه فرنگی (یا سس مارینارا)
    ۲۰ عدد گوشت قلقلی پخته شده
    ۲ پیمانه پنیر موزارلا
    ۱ پیمانه پنیر پارمسان زنده شده
    یک چهارم پیمانه ریحان خرد شده

    طرز تهیه:

    ۱- فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.

    ۲-نان باگت را به تکه های کوچک برش دهید.

    ۳- نان های خرد شده را در درون یک ظرف پیرکس مستطیلی بریزید. روی آن ۱ پیمانه سس گوجه فرنگی یا سس مارینارا بریزید. یک پیمانه پنیر موزارلا روی آنها بپاشید.

    ۴-مخلوط نان و سس را هم بزنید.

    ۵-میت بال (گوشت قلقلی)ها را روی نان ها بچینید. سپس بقیه سس و پنیرهای موزارلا را اضافه کنید.

    ۶- سه چهارم پیمانه پنیر پارمسان روی مواد ریخته و سپس آن را درون فر قرار دهید.

    ۷-این خوراک را به مدت ۲۰ دقیقه بپزید تا پنیرها آب شده و سطح آنها طلایی شود.

    ۸- در آخر باقی مانده پنیر پارمسان را افزوده و با ریحان تزئین و سرو کنید.

    منبع: وب سایت روزیاتو
    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.