• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » آخرین خبر , آشپزی , آشپزی مدرن , سبک زندگی » پاستا با سس پسته و پنیر پارمسان
    کد خبر : 1952807

    پاستا با سس پسته و پنیر پارمسان

      مواد لازم: ۱ بسته ماکارونی ۴۵۰ گرمی ۳ عدد کدوسبز ۲۵ گرم کره ۱ پیمانه پسته خرد شده ۴ ق س روغن زیتون ۲ حبه سیر له شده ۱ پیمانه ریحان ۲/۱ پیمانه پنیر پارمسان ۲/۱ ق چ رنده پوست لیمو به میزان لازم نمک و فلفل طرز تهیه: ۱. در یک قابلمه مقداری…

    پاستا

     

    مواد لازم:

    ۱ بسته ماکارونی ۴۵۰ گرمی
    ۳ عدد کدوسبز
    ۲۵ گرم کره
    ۱ پیمانه پسته خرد شده
    ۴ ق س روغن زیتون
    ۲ حبه سیر له شده
    ۱ پیمانه ریحان
    ۲/۱ پیمانه پنیر پارمسان
    ۲/۱ ق چ رنده پوست لیمو
    به میزان لازم نمک و فلفل

    طرز تهیه:

    ۱. در یک قابلمه مقداری آب بریزید و آن را روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید، سپس ماکارونی را همراه با کمی نمک داخل آن بریزید. صبر کنید تا ماکارونی کاملا نرم شود، سپس آن را داخل سبد بریزید.

    ۲. کدوسبزها را بشویید و پوست بگیرید، سپس آنها را ریز رنده کنید و کنار بگذارید. سیر، پسته خرد شده، روغن زیتون، برگ های ریحان، یک قاشق چای خوری نمک، کمی فلفل و رنده پوست لیمو را داخل غذاساز یا مخلوط کن بریزید و دستگاه را روشن کنید تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند. حالا کدوهای رنده شده را اضافه کنید و دوباره دستگاه را روشن کنید تا همه مواد خوب با هم مخلوط شوند.

    ۳. در یک تابه کره را بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. وقتی کره آب شد، پاستا را داخل آن بریزید. ۴/۳ سس پسته را هم بریزید و مواد را به آرامی با هم مخلوط کنید. در انتها پنیر رنده شده و در صورت نیاز مقداری نمک و فلفل هم اضافه کنید و دوباره مواد را با هم مخلوط کنید.

    ۴. پاستا را داخل ظرف مورد نظرتان بریزید و همراه با بقیه سس سرو کنید.

    منبع: برترینها
    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.