• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » آخرین خبر , آشپزی , آشپزی مدرن , سبک زندگی » طرز تهیه مرغ فلفلی با دورچین سبزیجات
    کد خبر : 1952804

    طرز تهیه مرغ فلفلی با دورچین سبزیجات

       بعضی از آقایون اعتقاد دارند که یک غذای خوب، حتما غذایی است که برنج جزو اصلی اش باشد. اصلا غذای بدون برنج ایشان را سیر نمی کند. اما در این مطلب به آنها می گوییم که اشتباه می کرده اند، اتفاقا غذایی که آموزش می دهیم خیلی هم سیر کننده است. مواد مورد نیاز:…

     مرغ فلفلی

     

     بعضی از آقایون اعتقاد دارند که یک غذای خوب، حتما غذایی است که برنج جزو اصلی اش باشد. اصلا غذای بدون برنج ایشان را سیر نمی کند. اما در این مطلب به آنها می گوییم که اشتباه می کرده اند، اتفاقا غذایی که آموزش می دهیم خیلی هم سیر کننده است.

    مواد مورد نیاز:

    سینه مرغ (بدون استخوان): ۲۵۰ گرم
    کوس کوس (یا بلغور گندم شکسته): ۱ پیمانه
    هویج (بخارپز شده): ۱ عدد
    لوبیا سبز (آب پز شده): ۵۰ گرم
    زغال اخته: یک دوم پیمانه
    پیاز (سرخ شده): ۱ عدد
    بادام زمینی (بوداده): ۲ ق س
    فلفل
    روغن ذرت
    پوست لیمو ترش
    آب لیمو ترش
    گشنیز
    روغن زیتون
    فلفل سیاه
    پودر سیر
    نمک
    برگ کرفس
    ماست
    یک حبه سیر

    روش پخت:

    ۱ قاشق سوپخوری روغن ذرت، ۱ قاشق سوپخوری پوست لیموترش (رنده شد ه)، ۲ قاشق سوپخوری آب لیموترش، ۲ قاشق سوپخوری گشنیز، چند دانه فلفل، ۱ حبه (سیر له شده) و مقداری نمک را داخل ظرفی ریخته و مخلوط کنید.

    ۲- سینه مرغ را به دو قسمت تقسیم کرده و با بیفتک کوب کمی بکوبید تا ضخامت همه قسمت های آن یکسان شود (خیلی نیازی نیست آن را نازک کنید).

    ۳- تکه های مرغ را داخل مخلوط مواد غلتانده و روی آن را بپوشانید (یا در آن را بگذارید). سپس به مدت ۲ ساعت داخل یخچال بگذارید تا مزه دار شود.

    ۴- برای تهیه سس فلفل؛ ۱ قاشق چایخوری فلفل قرمز، ۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه، ۱ قاشق چایخوری پودر سیر، ۲ قاشق سوپخوری روغن زیتون و مقداری نمک را داخل کاسه ای ریخته و با هم مخلوط کنید.

    ۵- تکه های مرغ را درون ظرف نسوزی گذاشته و در طبقه وسط فر از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده، حدود ۳۰ دقیقه بپزید. هر چند دقیقه یک بار تکیه های مرغ را پشت و رو کرده و به آن سس فلفل بمالید، در ۵ دقیقه آخر گریل را روشن کرده تا روی آن برشته و طلایی رنگ شود. سپس آن را خارج کرده و برش دهید.

    ۶- برای تهیه کوس کوس؛ به ازای هر پیمانه کوس کوس، ۱.۵ پیمانه آب جوش به آن اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه در ظرف را محکم بپوشانید، سپس آن را آبکش کنید.

    ۷- برای تهیه سس کرفس و سیر؛ یک چهارم پیمانه برگ کرفس، یک دوم عدد پیاز (خردشده) و ۱ حبه سیر (له شده) را در دستگاه غذاساز بریزید تا پوره شود. سپس ۱ پیمانه ماست، یک هشتم قاشق چایخوری شکر و مقداری نمک را به آن افزوده و بگذارید تا یکدست شود.
    ۸- زغال اخته را داخل تابه ای بدون روغن کمی تفت دهید تا نرم شود.

    ۹- داخل ظرفی کوس کوس، هویج، لوبیا سبز، زغال اخته (تفت داده شده)، پیاز سرخ شده و برش های مرغ را به دلخواه بچینید. سپس بادام زمینی و سس کرفس و سیر را روی آن ریخته و سرو کنید.

    منبع: ماهنامه سرآشپز
    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.