• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    کد خبر : 1952213

    کرم لبو

      مواد لازم: زرده تخم‌مرغ: چهار عدد شکر: ۱۵۰ گرم آرد: سه قاشق غذاخوری (۸۰ گرم) لبو: ۳۰۰ گرم پنیر لبنه: ۳۰۰ گرم شیر: ۳۰۰ میلی‌لیتر وانیل: یک‌سوم قاشق چای‌خوری خامه صبحانه: ۱۰۰ گرم پودر ژلاتین: دو قاشق غذاخوری آب سرد: ۱۲۵ میلی‌لیتر ۱. ابتدا زرده‌های تخم‌مرغ را همراه شکر و آرد و وانیل با…

    لبو

     

    مواد لازم:

    زرده تخم‌مرغ: چهار عدد
    شکر: ۱۵۰ گرم
    آرد: سه قاشق غذاخوری (۸۰ گرم)
    لبو: ۳۰۰ گرم
    پنیر لبنه: ۳۰۰ گرم
    شیر: ۳۰۰ میلی‌لیتر
    وانیل: یک‌سوم قاشق چای‌خوری
    خامه صبحانه: ۱۰۰ گرم
    پودر ژلاتین: دو قاشق غذاخوری
    آب سرد: ۱۲۵ میلی‌لیتر

    ۱. ابتدا زرده‌های تخم‌مرغ را همراه شکر و آرد و وانیل با همزن برقی هم می‌زنیم تا مایه یکدستی حاصل شود. شیر را به مواد اضافه می‌کنیم و همه مواد را روی شعله ملایم قرار می‌دهیم و آنقدر هم می‌زنیم تا کرم غلظت پیدا کرده و یکدست شود.

    ۲. وقتی از روی حرارت برداشتیم خامه را با مایه مخلوط می‌کنیم و کنار می‌گذاریم تا خنک شود. لبو را رنده کرده و با پنیر و پودر هل مخلوط می‌کنیم. بهتر است این کار را حتما با یک لیسک یا قاشق انجام می‌دهیم.

    ۳. ژلاتین را روی آب سرد پاشیده، روی بخار آب قرار می‌دهیم تا ذوب و یکدست شود. تمامی مواد را با هم مخلوط می‌کنیم و داخل قالب موردنظر می‌ریزیم.

    ۴. من در اینجا از قالبی که به شکل سوشی نیگری دیزاین شده، استفاده کرده‌ام. پس از ۶ ساعت که کرم را در یخچال قرار دادیم و کاملا خودش را گرفت از داخل قالب خارج می‌کنیم،

    ۵. روی آن را یک برش لبو قرار می‌دهیم و با ورق طلا یا خمیر مارسیپان لبو را به کرم می‌بندیم. برای تزیین زیر هر دسر از یک برش لبو یا میوه استفاده می‌کنیم.

    منبع: برترینها
    کلیدواژه ها : ،
    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.