• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    کد خبر : 1952210

    میکس نات موس

      مواد لازم: خامه ‌فرم‌گرفته: ۳۵۰ گرم شیرعسلی: ۲۰۰ گرم عسل: سه قاشق غذاخوری پودر بادام: سه قاشق غذاخوری زرده تخم‌مرغ: پنج عدد وانیل: یک قاشق چای‌خوری پودر پسته: ۲۰۰ گرم ژلاتین: ۱۰ ورق شکر: ۷۵ گرم روش تهیه: ۱. ابتدا زرده‌های تخم‌مرغ، شکر و وانیل را با هم می‌زنیم تا پف کنند، سپس عسل…

    میکس نات موس

     

    مواد لازم:

    خامه ‌فرم‌گرفته: ۳۵۰ گرم
    شیرعسلی: ۲۰۰ گرم
    عسل: سه قاشق غذاخوری
    پودر بادام: سه قاشق غذاخوری
    زرده تخم‌مرغ: پنج عدد
    وانیل: یک قاشق چای‌خوری
    پودر پسته: ۲۰۰ گرم
    ژلاتین: ۱۰ ورق
    شکر: ۷۵ گرم

    روش تهیه:

    ۱. ابتدا زرده‌های تخم‌مرغ، شکر و وانیل را با هم می‌زنیم تا پف کنند، سپس عسل و شیر عسلی را به مواد اضافه کرده و هم می‌زنیم تا کاملا مخلوط و یکدست شوند. بهتر است این کار را روی بخار آب جوش انجام دهیم تا زرده‌ها بپزند. مخلوط زرده را با خامه فرم‌گرفته و پودربادام مخلوط کرده و کنار می‌گذاریم.

    ۲. ورقه‌های ژلاتین را داخل آب سرد می‌گذاریم تا نرم شوند سپس آنها را داخل ظرفی فلزی قرار داده و روی بخار آب می‌گذاریم تا ذوب شوند، ژلاتین را به مواد اضافه کرده و همه را با هم مخلوط می‌کنیم.

    ۳. مواد را داخل قالب‌های نیمکره‌ای یا استوانه‌ای می‌ریزیم و یک قاشق غذاخوری از مخلوط مغز‌ها با عسل داخل موس می‌گذاریم و در صورت دلخواه یک برش نان رولت پشت دسر قرار می‌دهیم و قالب را هشت ساعت در یخچال می‌گذاریم تا ببندد، درنهایت موس را برگردانده و روی آن را با اسپری ولوت یا پودر بادام تزیین می‌کنیم.

    منبع: برترینها
    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.