• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » آخرین خبر , آشپزی , خوراک سنتی , سبک زندگی » با این غذای سنتی از مهمان ها پذیرایی کنید
    کد خبر : 1950163

    با این غذای سنتی از مهمان ها پذیرایی کنید

    یکی از خورش های سنتی ایرانی ها، خورش مسما بادمجان است، این خورش را درست کنید و کنارش برنج آبکشی بگذارید. می بینید که یک وعده فوق العاده برای خود و خانواده مهیا کرده اید. ۶۰۰ گرم گوشت ۱۰ عدد بادمجان قلمی ۱۰ عدد گوجه گیلاسی ۳ ق س رب گوجه‌فرنگی ۲ عدد پیاز خرد…

    ۱۱۰

    یکی از خورش های سنتی ایرانی ها، خورش مسما بادمجان است، این خورش را درست کنید و کنارش برنج آبکشی بگذارید. می بینید که یک وعده فوق العاده برای خود و خانواده مهیا کرده اید.

    ۶۰۰ گرم گوشت
    ۱۰ عدد بادمجان قلمی
    ۱۰ عدد گوجه گیلاسی
    ۳ ق س رب گوجه‌فرنگی
    ۲ عدد پیاز خرد شده
    روغن به میزان لازم
    ۱ ق م نمک
    ۳ ق س پیازداغ
    ۱ ق م فلفل قرمز
    ۱ ق م زردچوبه
    ۲ پیمانه آب جوش
    ۱۰ عدد فلفل قلمی

    ۱ ابتدا بادمجان‌ها را پوست گرفته، قسمت سر آنها را نگه دارید و در روغن سرخ کنید. گوجه گیلاسی و فلفل قلمی را هم بعد از شستن، کمی در روغن تفت دهید و از صافی رد کنید تا روغن اضافی‌شان گرفته شود.

    ۲ پیازهای خرد شده را با کمی روغن و زردچوبه تفت دهید. سپس گوشت را به تکه‌های درشت خرد و به پیاز اضافه کنید تا کمی رنگ گوشت عوض شود. آب جوش را هم افزوده و بعد حرارت را کم کنید. البته حدود ۳ ساعت زمان می‌برد تا گوشت پخته شود.

    ۳ رب را در روغن تفت دهید و همراه نمک و فلفل به مواد اضافه و مخلوط کنید. وقتی آب گوشت تمام شد و خورش به روغن افتاد، بادمجان‌های سرخ شده را همراه پیازداغ روی گوشت قرار دهید و شعله خورش را که آماده شده خاموش کنید. این خورش را با برنج آبکش شده سرو کنید.

    منبع: مجله آشپزی مثبت
    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.