• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » آخرین خبر , اقتصادی » افزایش کیفیت نان در راه است
    کد خبر : 1946724

    افزایش کیفیت نان در راه است

      حسن عباسی معروفان معاون داخلی بازرگانی دولتی ، با اشاره به اقدامات دولت در جهت افزایش کیفیت نان اظهار داشت: طی ده سال اخیر مصرف سرانه گندم به ازای هر نفر ۱۲ کیلو بوده که با واقعی شدن قیمت ها و افزایش کیفیت نان، سرانه مصرف به کمتر از ۶ کیلو رسیده است. به…

    نان

     

    حسن عباسی معروفان معاون داخلی بازرگانی دولتی ، با اشاره به اقدامات دولت در جهت افزایش کیفیت نان اظهار داشت: طی ده سال اخیر مصرف سرانه گندم به ازای هر نفر ۱۲ کیلو بوده که با واقعی شدن قیمت ها و افزایش کیفیت نان، سرانه مصرف به کمتر از ۶ کیلو رسیده است.

    به گفته وی افزایش کیفیت نان کاهش ضایعات طی سال های اخیر را به همراه داشته است.

    عباسی معروفان با اشاره به دیگر عوامل موثر در افزایش کیفیت نان گفت: استفاده از بذرهای متداول در مزارع گندم از سوی کشاورزان، پیشرفت در مراحل کاشت، داشت و برداشت محصول و همچنین تجهیز کارخانه های آرد سازی به تجهیزات روز دنیا منجر به افزایش گلوتن و کاهش ضایعات آرد و نان شده است.

    معاون داخلی بازرگانی دولتی تصریح کرد: در راستای افزایش کیفیت نان، صنعتی کردن تولید می تواند با ذائقه مردم سازگاری بیشتری داشته باشد و از طرفی به نفع سلامت و بهداشت کشور است.

    منبع: باشگاه خبرنگاران
    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.