• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » آخرین خبر , آشپزی , سبک زندگی , شیرینی ها » مکعب های شکلاتی پسته‌ای؛ جایزه کودکان
    کد خبر : 1943406

    مکعب های شکلاتی پسته‌ای؛ جایزه کودکان

    این مکعب‌هایی شکلاتی را همراه چای عصرانه میل کنید یا به‌ عنوان جایزه به کودکان‌تان بدهید. مواد لازم: بیسکویت شکلاتی ۲۲۰ گرم شکلات ۲۰۰ گرم کره ۱۷۵ گرم تخم مرغ ۱ عدد پودر نارگیل ⅓ پیمانه پودر کاکائو ¼ پیمانه مغز پسته ¼ پیمانه شکر ½ پیمانه شیره طلایی ۱ قاشق غذاخوری طرز تهیه: ۱-شکلات‌های…

    مکعب های شکلاتی

    این مکعب‌هایی شکلاتی را همراه چای عصرانه میل کنید یا به‌ عنوان جایزه به کودکان‌تان بدهید.

    مواد لازم:

    بیسکویت شکلاتی ۲۲۰ گرم
    شکلات ۲۰۰ گرم
    کره ۱۷۵ گرم
    تخم مرغ ۱ عدد
    پودر نارگیل ⅓ پیمانه
    پودر کاکائو ¼ پیمانه
    مغز پسته ¼ پیمانه
    شکر ½ پیمانه
    شیره طلایی ۱ قاشق غذاخوری

    طرز تهیه:

    ۱-شکلات‌های تلخ را ریز خرد کنید، کره‌های مورد نیاز برای روی شکلات را به تکه‌های کوچک برش بزنید. بیسکویت‌ها را کاملا خرد کنید.

    ۲-ظرف مستطیلی با ابعاد ۲۴×۱۷ سانتی‌متری برای پخت شیرینی برداشته و روی سطح‌اش را کمی چرب کنید. کف ظرف را با کاغذ شیرینی‌پزی بپوشانید طوری‌که دو سانتی‌متر از کاغذ روی دیواره‌ها بالا بی‌آید.

    ۳-برای تهیه پایه شکلات، ۱۲۵ گرم کره، یک قاشق شیره طلایی و ۱۰۰ گرم شکلات را در یک شیر جوش ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. به آرامی مواد را هم زده اجازه دهید ۴ تا ۳ دقیقه پخت صورت گرفته و مواد کاملا یک‌نواخت شوند.

    ۴-در همین بین بیسکویت‌ها، پودر کاکائو، پودر نارگیل، شکر و پسته‌ها را در یک کاسه ریخته و هم بزنید تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند. سپس مخلوط شکلات را به مواد درون کاسه اضافه کرده و هم بزنید تا به‌خوبی مخلوط شده و همه مواد به سس شکلات آغشته شوند. مخلوط را در ظرف ریخته و با استفاده از پشت چنگال مواد را در سینی پخش کرده و کاملا فشرده کنید. سپس روی ظرف را بپوشانید، و در فریزر بگذارید تا خود را ببندد.

    برای تهیه رویه شکلاتی:

    کره و باقی شکلات که برای روی شیرینی آماده کرده‌اید را در یک کاسه ضد حرارت ریخته و در حمام آب گرم بگذارید تا به روش بن ماری ذوب شوند، در همین هنگام به آرامی مواد را هم بزنید تا یک‌نواخت و نرم شوند. سپس شکلات گرم را روی شیرینی بریزید و دوباره به مدت دو ساعت در فریزر قرار دهید. وقتی شیرینی شما شکل مطلوب را به‌دست آورد از فریزر خارج کرده و با چاقوی داغ آن را به ۲۴ تکه برش بزنید.

    منبع: وب سایت پارسه گرد
    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.