• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » آخرین خبر , آشپزی , آشپزی مدرن , سبک زندگی » پاستا با سیر و فلفل تند؛ مناسب گیاهخواران
    کد خبر : 1943400

    پاستا با سیر و فلفل تند؛ مناسب گیاهخواران

      در این پاستا گوشت به کار نرفته و به همین جهت مناسب گیاهخواران نیز می باشد. این میزان مواد اولیه، برای ۴ نفر مناسب می باشد. این پاستا حداکثر در مدت ۳۰ دقیقه آمادۀ سرو می‌باشد. مواد لازم: پاستا یا ماکارونی ۴۵۰ گرم روغن زیتون ½ پیمانه سیر ریز خرد‌شده ۵ حبه فلفل قرمز…

    پاستا

     

    در این پاستا گوشت به کار نرفته و به همین جهت مناسب گیاهخواران نیز می باشد. این میزان مواد اولیه، برای ۴ نفر مناسب می باشد. این پاستا حداکثر در مدت ۳۰ دقیقه آمادۀ سرو می‌باشد.

    مواد لازم:

    پاستا یا ماکارونی ۴۵۰ گرم
    روغن زیتون ½ پیمانه
    سیر ریز خرد‌شده ۵ حبه
    فلفل قرمز یا چیلی ۳ عدد
    جعفری تازه ساتوری‌شده ¼ پیمانه

    طرز تهیه:

    ۱- پاستا را (در صورتی که از پاستای فتو چینی یا تاگلیاتی استفاده کنید کیفت بهتری از این پاستا می‌گیرید) داخل آب در حال جوشیدن همراه با نمک می‌ریزیم تا بپزد.

    ۲-در حین پختن پاستا، داخل یک تابه روغن زیتون می‌ریزیم و آن را روی حرارت می‌گذاریم تا گرم شود. سپس سیر و چیلی خشک و خرد شده را داخل روغن می‌ریزیم و کمی تفت می‌دهیم. زمانی که پاستا کاملاً پخت و نرم شد، آن را آبکش می‌کنیم و کمی از آب آن را نگاه می‌داریم.

    ۳-مخلوط روغن زیتون و سیر را روی پاستا می‌ریزیم و آن را روی حرارت می‌گذاریم تا گرم شود و مواد را مخلوط می‌کنیم. اگر خیلی خشک بود، کمی از آب پاستا را روی آن می‌ریزیم و مخلوط می‌کنیم. پس از اینکه کمی گرم شد، جعفری را به آن اضافه می‌کنیم و کاملاً مخلوط کرده و سرو می‌کنیم.

    منبع: وب سایت پارسه گرد
    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.