• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » شیرینی ها » طرز تهیه نان برنجی
    کد خبر : 193482

    طرز تهیه نان برنجی

    طرز تهیه نان برنجیReviewed by Farnaz on Dec 9Rating: نان برنجی مواد لازم: 1-آرد برنج سفید و خیلی نرم                                  1 کیلو 2-روغن                                                              نیم کیلو 3-پودر قند نرم                                                     350گرم 4-گلاب                                                               1 پیمانه ( یا یک لیوان معمولی ) 5-تخم مرغ                                                          2عدد طرز تهیه: روغن و خاک قند و زرده تخم مرغها را مخلوط می کنیم و…

    طرز تهیه نان برنجیReviewed by Farnaz on Dec 9Rating:

    نان برنجی

    مواد لازم:
    1-آرد برنج سفید و خیلی نرم                                  1 کیلو

    2-روغن                                                              نیم کیلو

    3-پودر قند نرم                                                     350گرم

    4-گلاب                                                               1 پیمانه ( یا یک لیوان معمولی )

    5-تخم مرغ                                                          2عدد

    طرز تهیه:

    روغن و خاک قند و زرده تخم مرغها را مخلوط می کنیم و می زنیم تا کاملاض نرم و لطیف شود بعد سفیده تخم مرغ هارا جداگانه آنقدر می زنیم که سفت شود و از تخم مرغ زنی نریزد آنگاه گلاب و سفیده تخم مرغ ها را با روغن و خاک قند مخلوط می کنیم آرد را میریزیم بهم می زنیم تا تمام مواد با هم مخلوط شوند این خمیر نسبت به سایر خمیرها کمی شل است و بعد از چند ساعت ماندن نرمی آن بحد کافی  می شود . خمیر را در یک کیسه نایلونی میریزیم و می گذاریم یکروز و یا 24 ساعت بماندبعد خمیر را روی میز بقطر نیم سانتیمتر باز می کنیم ( و برای اینکه خمیر به چوب نورد نچسبد یک ورقه کاغذ نازک روغنی روی خمیر باید گذاشت ) بعد با قالبهای مخصوص گرد خمیر را می بریم و با قالب  مخصوص دیگر روی آن نقشه می اندازیم  داخل سینی می چینیم و در فر باحرارت 300 درجه یکربع تا 20 دقیقه می پزیم نانها باید کمی برشته شوند و رنگ آنها زیاد تغییر نکند بعد سیمنی را خارج می سازیم و بعد از سرد شدن نانها را در ظرف می چینیم .

    ممکن است نان برنجی را با دست بدون قالب تهیه کنیم در این صورت از خمیر گلوله های کوچکی باندازه  یک فندق بر می داریم و داخل دست گرد و پهن میکنیم ( به اندازه تقریباً یک دوقرانی ) و روی آنرا با شیئی استوانه شکل ( مانند انگشتانه ) نقشه می اندازیم و بطریق فوق طبخ می کنیم .

    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.