• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » آخرین خبر , آشپزی , سبک زندگی » سیب زمینی کاراملی؛ پیش غذای شیرین و آبدار
    کد خبر : 1930476

    سیب زمینی کاراملی؛ پیش غذای شیرین و آبدار

      سیب زمینی ریز کاراملی کنار یک وعده غذای اصلی سرو می شود چرا که شیرین, آبدار و بسیار خوشمزه است. مواد لازم: سیب زمینی تازه , با پوست و خوب شسته شده : ۶۷۵ گرم شکر قهوه ای : ۴ قاشق غذاخوری کره : ۶۰ گرم آب پرتقال : ۱ قاشق غذاخوری گشنیز یا…

     پیش غذای شیرین و آبدار

     

    سیب زمینی ریز کاراملی کنار یک وعده غذای اصلی سرو می شود چرا که شیرین, آبدار و بسیار خوشمزه است.

    مواد لازم:

    سیب زمینی تازه , با پوست و خوب شسته شده : ۶۷۵ گرم
    شکر قهوه ای : ۴ قاشق غذاخوری
    کره : ۶۰ گرم
    آب پرتقال : ۱ قاشق غذاخوری
    گشنیز یا جعفری تازه و خرد شده : ۱ قاشق غذاخوری
    نمک : به میزان لازم
    فلفل : به میزان لازم
    پوست پرتقال فر خورده جهت تزیین : مقداری

    طرز تهیه:
    ۱. سیب زمینی ها را ۱۰ دقیقه در یک قابلمه آب جوش بپزید تا نرم و ترد شوند . سپس آن ها را آبکش نمایید .
    ۲. شکر را در یک ماهیتابه بزرگ چدنی , روی حرارت کم آب نمایید و به آرامی هم بزنید .
    ۳. آب پرتقال و کره را به شکر اضافه نمایید و در حین آب شدن کره , مواد را مرتب هم بزنید .
    ۴. سیب زمینی ها را به مواد داخل ماهیتابه بیافزایید و به پخت ادامه دهید . آن ها را مرتب بچرخانید تا تمام سطحشان به کارامل آغشته شود.
    ۷۶
    ۵. جعفری یا گشنیز تازه و خرد شده را روی سیب زمینی ها بپاشید و نمک و فلفل بزنید.

    ۶. سیب زمینی های کاراملی را به ظرف مخصوص پذیرایی منتقل نمایید و روی آن را با پوست پرتقال تزیین نموده و بلافاصله سرو نمایید .

    توصیه سرآشپز:

    شما می توانید از آب لیمو ترش به جای آب پرتقال استفاده نمایید و در آخر به جای پوست پرتقال نیز از پوست لیمو جهت تزیین استفاده نمایید.

    منبع: برترینها
    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.