• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » آخرین خبر , آشپزی , سبک زندگی , شیرینی ها » اشترودل سیب و وانیل
    کد خبر : 1929339

    اشترودل سیب و وانیل

    اشترودل نوعی شیرینی اتریشی است و در واقع یک لایه خمیر نازک محسوب می گردد که در بخش میانی آن محتویات شیرین قرار می گیرد. حالا در این مطلب، نمونه جدیدی از آن را با مغز سیب و وانیل آموزش داده ایم که به جای رول شدن، درون قالب های مافین قرار داده و پخته…

    اشترودل سیب و وانیل

    اشترودل نوعی شیرینی اتریشی است و در واقع یک لایه خمیر نازک محسوب می گردد که در بخش میانی آن محتویات شیرین قرار می گیرد. حالا در این مطلب، نمونه جدیدی از آن را با مغز سیب و وانیل آموزش داده ایم که به جای رول شدن، درون قالب های مافین قرار داده و پخته می شوند.

    مواد لازم:

    برای اشترودل

    ۳ عدد سیب
    ۲ قاشق غذاخوری آب لیموترش
    ۴ قاشق غذاخوری شکر
    نصف پیمانه بادام
    یک بسته خمیر شیرینی آماده
    خامه و آب برای بستن خمیر
    ۱ عدد تخم مرغ

    مخلوط پودینگ وانیل

    ۱ بسته پودینگ وانیل
    ۱٫۵ پیمانه شیر کامل

    برای تزئین

    پودر قند

    طرز تهیه:

    ۱-فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.

    ۲-قالب مافین را با روغن چرب کنید.

    ۳-سیب ها را پوست بگیرید. ترجیحا به گونه ای این کار را انجام دهید که بتوانید از پوست اضافه سیب برای تزئین این شیرینی استفاده کنید.

    ۴-سیب ها را نگینی خرد کرده و درون یک کاسه بزرگ بریزید.

    ۵-آب لیموترش، شکر و بادام را اضافه کرده و هم بزنید.

    ۶-خمیر شرینی را از وسط دو نیم کرده و یکی از برش ها را با استفاده از وردنه پهن کنید تا کاملا نازک شود. سپس خمیر به دست آمده را به سه قسمت مساوی تقسیم کنید.

    ۷-روی سطح خمیرها یک لایه نازک خامه بمالید.

    ۸- نیمی از مخلوط سیب را روی هر سه لایه خمیر بریزید و یک سوم از بخش بالایی آن را خالی بگذارید. لبه های خمیرها را با کمک قلم مو و آب خیس کنید. سپس آنها را رول نمائید. دو طرف رول خمیر را با دست ببندید تا مواد از داخل آن بیرون نیایند.

    ۹-رول های خمیر را با استفاده از یک چاقوی تیز به دو نیم تقسیم کنید.

    ۱۰-بخش بسته آنها را درون قالب های از قبل چرب شده مافین بگذارید.

    ۱۱-همین کار را با باقی مواد تکرار کنید تا ۱۲ عدد اشترودل به دست بیاید.

    ۱۲-پودر پودینگ وانیل را با نیمی از شیر مخلوط کنید.

    ۱۳- ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری از پودینگ را درون هر کدام از اشترودل ها بریزد.

    ۱۴- تخم مرغ را در یک پیاله هم بزنید و با قلم مو روی سطح شیرینی بمالید.

    ۱۵- قالب مافین را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه درون فر بگذارید تا کاملا پخته و سطح شیرینی ها طلایی شوند.

    ۱۶- پس از خارج کردن اشترودل از قالب، روی آنها پودر قند بپاشید و سرو کنید.

    ۱۷-برای تزئین می توانید پوست های سیب را به صورت گل رز شکل داده و در کنار بشقاب قرار دهید.

    منبع: برترینها
    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.