• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » آخرین خبر , آشپزی , سبک زندگی , کیک ها » کیک اسفنجیِ ایتالیایی، بدون روغن
    کد خبر : 1925566

    کیک اسفنجیِ ایتالیایی، بدون روغن

      در این مطلب طرز تهیه کیک اسفنجی را به شما آموزش می دهیم که نیازی به بیکینگ پودر و روغن ندارد. همچنین میزان مواد اولیه برای قالب ها با انداره مختلف را نیز ذکر کرده ایم. مواد لازم: شکر ۱۲۰ گرم(۱/۲ پیمانه+۱ و۱/۲ ق غ) لیمو (پوست لیمو ، رنده شده یا وانیل نصف…

    کیک اسفنجیِ ایتالیایی، بدون روغن

     

    در این مطلب طرز تهیه کیک اسفنجی را به شما آموزش می دهیم که نیازی به بیکینگ پودر و روغن ندارد. همچنین میزان مواد اولیه برای قالب ها با انداره مختلف را نیز ذکر کرده ایم.

    مواد لازم:

    شکر ۱۲۰ گرم(۱/۲ پیمانه+۱ و۱/۲ ق غ)
    لیمو (پوست لیمو ، رنده شده یا وانیل نصف مقدار ذکر شده/ اختیاری) ۱ ق چ
    تخم مرغ (خیلی بزرگ/ هم دمای محیط) ۴ عدد
    آرد (الک شده) ۱۲۰ گرم(۱ پیمانه + ۱ ق غ)
    نمک (به آرد اضافه کنید) کمی(۱ پنس)

    مواد لازم برای قالب ۱۲ cm:

    تخم مرغ ۲ عدد
    رنده پوست لیمو (یا وانیل) کمی
    آرد ۶۰ گرم
    شکر ۶۰ گرم
    نمک کمی

    مواد لازم برای قالب ۱۵cm:

    نمک کمی
    شکر ۹۰ گرم
    تخم مرغ ۳ عدد
    رنده پوست لیمو (وانیل) کمی
    آرد ۹۰ گرم

    مواد لازم برای قالب ۲۲cm:

    نمک کمی
    تخم مرغ ۵ عدد
    شکر ۱۵۰ گرم
    آرد ۱۵۰ گرم
    رنده پوست لیمو (وانیل) کمی

    مواد لازم برای قالب ۲۴ cm:

    شکر ۱۸۰ گرم
    رنده پوست لیمو (وانیل) کمی
    نمک کمی
    آرد ۱۸۰ گرم
    تخم مرغ ۶ عدد

    همچنین میتوانید با انواع کرم / خامه / فوندانت و…. تزیین کنید

    طرز تهیه:

    ۱- تخم مرغ ها را از یخچال خارج کرده تا هم دمای محیط شوند. (یا برای چند دقیقه در ظرف آب جوش قرار دهید)

    ۲- فر را بادمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد روشن کرده تا گرم شود.

    ۳- قالب را بوسیله روغن یا کره چرب و آردپاشی میکنیم.

    مواد ذکر شده در قسمت مواد اصلی برای قالب سایز ۱۸ تا ۲۰ می باشد / برای سایر سایز ها بطور جداگانه مواد لازم ذکر شده.

    ۴ – تخم مرغ ها/ شکر / رنده پوست لیمو (یا وانیل ) را در ظرف مورد نظر ریخته.

    ۵- به مدت ۱۵ دقیقه با سرعت متوسط به بالا با همزن میزنیم تا کرمی شکل شود .

    ۶ – سپس آرد الک شده را اضافه نموده و با قاشق چوبی در یک جهت آرام فولد میکنیم.

    نکته: فولد کردن: (مواد را با لیسک از زیر به رو آورید) پف این کیک به تخم مرغ هست پس مواظب باشید در این مرحله پف کیکتون نخوابه.

    ۲۴۴

     

    ۷ – مواد را در قالب ریخته . نیازی به صاف کردن سطح کیک و تکان دادن قالب نیست.

    ۸- به مدت ۴۰ دقیقه(یا تا زمانی که تست خلال دندادن تمیز باشد) در فر قرار می دهیم.

    نکته: در فر تا ۲۰ دقیقه اول باز نشود.

    نکات:

    ۱ – استفاده از تخم مرغ فوق العاده بزرگ (هر تخم مرغ باید در حدود ۷۰ ) اگر بیش از حد سرد هستند، آنها را در یک کاسه آب گرم چند دقیقه قرار دهید.

    ۲ – ترکیب تخم مرغ شکر و.. در ابتدای دستور حتما باید ۱۵ دقیقه باشد.

    ۳- آرد را از قبل الک نکنید در همان لحظه اضافه شدن داخل ظرف الک کنید.

    ۴- بعداز اضافه شدن آرد خیلی آرام باید با قاشق چوبی هم بزنید(فولد کنید).

    ۵- بعد از اتمام زمان پخت در فر را را بطور نیمه باز قرار دهید و اجازه بدین ۱۰ دقیقه کیک داخل فر باشد سپس خارج کنید.

    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.