• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » آخرین خبر , آشپزی , ترشیجات , سبک زندگی » طرز تهیه ترشی بامیه
    کد خبر : 1922879

    طرز تهیه ترشی بامیه

      برای تهیه این ترشی، بهتر است از بامیه‌های ریز استفاده کنید که سالم و سبز هستند. اگر ساقه بامیه بلند باشد، باید کمی آن را کوتاه کنید. در انجام این کار باید دقت شود. چون که اگر مقدار زیادی از ساقه آن را بگیرید، ماده لیز درون آن بیرون می‌آید و به کیفیت ترشی…

    ترشی بامیه

     

    برای تهیه این ترشی، بهتر است از بامیه‌های ریز استفاده کنید که سالم و سبز هستند. اگر ساقه بامیه بلند باشد، باید کمی آن را کوتاه کنید. در انجام این کار باید دقت شود. چون که اگر مقدار زیادی از ساقه آن را بگیرید، ماده لیز درون آن بیرون می‌آید و به کیفیت ترشی آسیب می‌زند.

    مواد مورد نیاز:

    بامیه یک کیلوگرم
    سیر یک بوته
    موسیر ۵۰ گرم
    ادویه ۱ قاشق چایخوری
    نمک ۱ قاشق چایخوری
    سرکه سفید به میزان لازم

    طرز تهیه:

    ۱. بامیه‌ها را بشوئید و درون صافی بریزید تا آب آن گرفته شود. سپس درون ظرف مخصوص ترشی بریزید. پوست سیرها را بگیرید و لابه‌لای بامیه‌ها قرار دهید.

    ۲. موسیر را بخیسانید. پس از نرم شدن و گرفتن دور ریزشان، آن‌ها را بشوئید و در صافی بریزید تا آب خود را پس دهد. سپس آن‌ها را لابه‌لای بامیه‌ها قرار دهید.

    ۳. اکنون ادویه و نمک را به بامیه بیفزائید و سرکه، به اندازه‌ای بریزید که روی بامیه را بپوشاند. بعد درِ ظرف را ببندید و در جای خنک نگهداری کنید.

    یادآوری ۱: مقدار نمک را، بنا به دلخواه می‌توان کم یا زیاد کرد.

    یادآوری ۲: پس از حدود ۱۵ روز، ترشی قابل مصرف است.

    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.