• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » آخرین خبر , آشپزی , سبک زندگی » ترفندهایی برای خوشمزه شدن بورانی
    کد خبر : 1920976

    ترفندهایی برای خوشمزه شدن بورانی

      اسفناج بورانی را بهتر است بخارپز کنید . برای این کار اسفناج ،نمک و چند حبه سیر را داخل قابلمه بریزید و زیر شعله را خیلی کم کنید و اجازه دهید بخارپز شود . ترفندهایی برای خوشمزه شدن بورانیاسفناج بورانی را بهتر است بخارپز کنید . برای این کار اسفناج ،نمک و چند حبه…

     خوشمزه شدن بورانی

     

    اسفناج بورانی را بهتر است بخارپز کنید . برای این کار اسفناج ،نمک و چند حبه سیر را داخل قابلمه بریزید و زیر شعله را خیلی کم کنید و اجازه دهید بخارپز شود .

    ترفندهایی برای خوشمزه شدن بورانیاسفناج بورانی را بهتر است بخارپز کنید . برای این کار اسفناج ،نمک و چند حبه سیر را داخل قابلمه بریزید و زیر شعله را خیلی کم کنید و اجازه دهید بخارپز شود .
    به هیچ عنوان از بادمجان سرخ شده برای تهیه بورانی استفاده نکنید . برای تهیه بورانی بادمجان ، بادمجان را کباب کنید و پوست آن را بگیرید و بورانی درست کنید . اگر می خواهید با بادمجان سرخ شده بورانی درست کنید مقدار خیلی کمی روغن بریزید و سرخ کنید. می توانید بادمجان را پوست کنید و به آن کره بمالید و داخل فر بپزید و سپس بورانی درست کنید .
    به بورانی لبو شکر اضافه نکنید . زمانی که لبو پخت می توانید کمی عسل به آن اضافه کنید اما اضافه کردن شکر درهنگام پخت درست نیست .

    برای بورانی کدو حلوایی ، کدو حلوایی را با آب بپزید و با کمی کره تفت دهید . در این صورت بورانی کدو حلوایی خوشمزه تر خواهد شد .
    با هر بورانی چاشنی مخصوص به خود را بخورید مثلا به بورانی اسفناج نعنا و گل سرخ، به بورانی کدو حلوایی کمی عسل و زعفران و به بورانی بادمجان سیر تازه اضافه کنید.

    بورانی را با چیپس بخورید خیلی خوشمزه است . بورانی اسفناج را با چیپس پیاز و جعفری ،بورانی کدو حلوایی و لبو را با چیپس ساده و بورانی بادمجان را با چیپس فلفلی بخورید .
    برای تهیه بورانی لبو بهتر است لبوها را خرد کنید و یا داخل میکسر میکس کنید تا در بورانی زیباتر به نظر برسد .
    باید به هر نوع بورانی ماست مخصوص به خودش را اضافه کنید و این تفکر که ماست خامه ای و پرچرب بورانی شما را خوشمزه می کند اشتباه است . برای بورانی اسفناج از ماست موسیر ، برای بورانی بادمجان از ماست خامه ای و برای بورانی لبو از ماست شیرین استفاده کنید .

    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.