• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » آخرین خبر , آشپزی , سبک زندگی » طرز تهیه نان سوخاری خانگی
    کد خبر : 1918846

    طرز تهیه نان سوخاری خانگی

      مواد لازم: آرد: ۲۵۰ گرم شکر: ۵۰ گرم شیر یا آب ولرم: یک دوم پیمانه مایه خمیر: یک قاشق سوپخوری کره: ۳۰ گرم وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری نمک: یک چهارم قاشق چایخوری تخم مرغ: یک عدد زرده تخم مرغ: یک عدد کنجد: به میزان لازم طرزتهیه: مایه خمیر را به همراه یک قاشق…

     نان سوخاری خانگی

     

    مواد لازم:
    آرد: ۲۵۰ گرم
    شکر: ۵۰ گرم
    شیر یا آب ولرم: یک دوم پیمانه
    مایه خمیر: یک قاشق سوپخوری
    کره: ۳۰ گرم
    وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
    نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
    تخم مرغ: یک عدد
    زرده تخم مرغ: یک عدد
    کنجد: به میزان لازم

    طرزتهیه:

    مایه خمیر را به همراه یک قاشق شکر و آرد با آب یا شیر ولرم مخلوط کرده , رویش را بپوشانید و ۱۰ دقیقه استراحت دهید تا پف کند و به اصطلاح عمل بیاید.تخم مرغ را به همراه مابقی شکر، کره و وانیل خوب بزنید تا یکدست شود.خمیر مایه عمل آمده را اضافه کرده، آرد را روی مواد الک کنید وکاملا ورز دهید تا خمیر صاف ویکدستی بدست آید.خمیر را درجای گرم قرار دهید رویش را بپوشانید وحدود یک ساعت اجازه دهید، تا استراحت کند و حجمش دو برابر شود.قالب مستطیلی لوف را چرب کرده آرد پاشی کنید.خمیر را مجددا روی سطح کار ورز داده داخل قالب گذاشته سطحش را صاف کنید زرده تخم مرغ را با قلم مو رویش بزنید کنجد یا هرمغز دلخواه بپاشید، دوباره ۳۰ دقیقه دیگر استراحت دهید، تا پف کرده قالب را پر کند.

    قالب را درون فر از پیش گرم شده با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۵ دقیقه قرار دهید.بعد از پخت نان و خارج کردن از فر رویش را با پارچه تمیزی بپوشانید واجازه دهید ،تا کاملا خنک شود، نان را از قالب جدا کرده برشهای مساوی بزنید.

    تکه‌های برش خورده را درون سینی فر چیده درفر داغ با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا نانها سوخاری شوند اگر دوست دارید خشک تر شود زمان بیشترى بزارید تو فر باشه تا برشته تر بشه .

    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.