• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » آخرین خبر , آشپزی , سبک زندگی » طرز تهیه نان مغزدار
    کد خبر : 1917724

    طرز تهیه نان مغزدار

      در اینجا طرز تهیه نان مغزدار خوشمزه را برایتان آورده ایم. امیدواریم طرز تهیه آن مورد استفاده شما قرار بگیرد. مواد مورد نیاز: مایه‌خمیر یک قاشق سوپخوری آب یک‌چهارم پیمانه شکر یک قاشق چایخوری روغن مایع یک‌دوم پیمانه ماست پرچرب یک پیمانه زنجفیل یا هل یک قاشق سوپخوری تخم مرغ ۳ عدد آرد به…

    نان مغزدار

     

    در اینجا طرز تهیه نان مغزدار خوشمزه را برایتان آورده ایم. امیدواریم طرز تهیه آن مورد استفاده شما قرار بگیرد.

    مواد مورد نیاز:

    مایه‌خمیر یک قاشق سوپخوری
    آب یک‌چهارم پیمانه
    شکر یک قاشق چایخوری
    روغن مایع یک‌دوم پیمانه
    ماست پرچرب یک پیمانه
    زنجفیل یا هل یک قاشق سوپخوری
    تخم مرغ ۳ عدد
    آرد به حدی که خمیر به دست نچسبد

    مواد لازم میانی:

    کره ۵۰ گرم
    آرد ۳ قاشق سوپخوری
    زعفران حل‌کرده ۱ قاشق سوپخوری

    مواد لازم برای تهیه‌ی رویه‌ی نان:

    زرده‌ی تخم مرغ یک عدد
    روغن مایع یک قاشق سوپخوری

    طرز تهیه:

    ۱. مایه‌خمیر، آب و شکر را در ظرفی بریزید و بگذارید ور بیاید.

    ۲. بعد روغن مایع، ماست، زنجفیل و تخم مرغ را با همزن دستی بزنید تا مایه‌ی صاف و یکدستی به دست آید.

    ۳. بعد آرد را به‌تدریج بیفزائید تا مایه‌ خمیر شود و به دست نچسبد.

    ۴. حالا خمیر را به مدت ۱ ساعت استراحت دهید.

    ۵. بعد از یک ساعت، هر بار از خمیر به اندازه یک نارنگی بردارید، در وسط آن یک قاشق از مایه‌ی میانی بریزید و آن را با دست شکل دهید.

    ۶. آن‌گاه روی میز با وردنه باز کنید و روی آن را قالب بزنید.

    ۷. سپس با زرده‌ی تخم مرغ و زعفران، روی آن‌ها را تزئین کنید و به مدت نیم ساعت، در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه‌ی سانتیگراد بپزید.

    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.