• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » آشپزی , سبک زندگی » طرز تهیه خینکالی ، غذای خوشمزه گرجستانی
    کد خبر : 1916909

    طرز تهیه خینکالی ، غذای خوشمزه گرجستانی

      خینکالی انواع مختلفی دارد که عبارتند از : خینکالی گوشت – خینکالی سیب زمینی – خینکالی قارچ و انواع مختلف دیگر ولی معروفترین و متداولترین نوع خینکالی همان خینکالی گوشت است. بسته به نوع خینکالی خمیرهای آن را با موادی از قارچ و پنیر گرفته تا گوشت ادویه‌ زده، سبزیجات معطر ، پیاز و…

     خینکالی ، غذای خوشمزه گرجستانی

     

    خینکالی انواع مختلفی دارد که عبارتند از : خینکالی گوشت – خینکالی سیب زمینی – خینکالی قارچ و انواع مختلف دیگر ولی معروفترین و متداولترین نوع خینکالی همان خینکالی گوشت است.

    بسته به نوع خینکالی خمیرهای آن را با موادی از قارچ و پنیر گرفته تا گوشت ادویه‌ زده، سبزیجات معطر ، پیاز و سیر پر می‌ کنند و آن را در آب جوش می‌ پزند. خینکالی را یا به تنهایی یا به همراه مقداری فلفل سیاه می‌خورند. گوشت داخل خینکالی را از قبل نمی‌ پزند، به همین دلیل هنگام طبخ آب گوشت در داخل خمیر باقی می‌ماند. به هنگام خوردن، با اولین گاز باید آب داخل خمیر را مکید و گرنه خینکالی وا می‌ رود.بنابراین متوجه شدید که خوردن آن هم شگرد دارد.

    مواد لازم

    گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم ( گوشت گوساله یا گوسفند )

    پیاز مربع شده ( ریز ریز شده ) ۲ عدد متوسط

    فلفل سیاه یک قاشق چایخوری

    فلفل قرمز یک قاشق چایخوری

    آویشن یک قاشق مربا خوری

    نمک به میزان لازم

    خمیر پیراشکی ۱ بسته

    طرز تهیه خینکالی

    داخل ظرفی، گوشت چرخ کرده را با فلفل سیاه و قرمز و آویشن و پیاز بریزید و یک ملاقه آب سرد به آن اضافه کنید و آن را ورز دهید ( خوب مخلوط کنید ). علت اضافه کردن آب سرد به این مخلوط این است که عطر حاصل از آویشن به جسم گوشت می رود و آن را خوش عطر می کند.

    نکته : لطفا به این مخلوط روغن اضافه نکنید زیرا گوشت به اندازه کافی برای این غذا چرب است.

    مخلوط حاصله را درون یک ماهی تابه ریخته و آن را تفت دهید. البته می توانید مخلوط را سرخ نکنید و درون خمیر پیراشکی بپیچید و آن را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه درون آب جوش بپزید که مردم گرجستان معمولا از این روش استفاده می کنند ولی روش دیگری که در بالا توضیح داده شد این است که اول مخلوط گوشت را تفت دهیم و سرخ کنیم و سپس آن را درون خمیر پیراشکی بپیچیم.

    پس از اینکه مخلوط شما تفت داده شد میگذارید تا سرد شود و یکی از خمیرهای پیراشکی را باز کنید ، مقدار لازم از مخلوط گوشت را در وسط خمیر پیراشکی که به شکل دایره است قرار می دهیم و سپس به صورت بقچه آن را جمع می کنیم و می بندیم.

    سپس درون یک ماهی تابه مقداری لازم روغن مخصوص سرخ کردنی می ریزید و بقچه های درست شده را درون آن قرار می دهید تا کاملا سرخ شوند.امیدواریم از آموزش غذای خینکالی لذت برده باشید.

    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.