• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » آخرین خبر , آشپزی , سبک زندگی » طرز تهیه خورش تجین ، یک غذای مراکشی عالی برای مهمانی
    کد خبر : 1916903

    طرز تهیه خورش تجین ، یک غذای مراکشی عالی برای مهمانی

      غذای مراکشی بسیار خوشمزه که مناسب پذیرایی در مهمانی های با شکوه شما می‌‌باشد. مواد لازم: گوشت گوسفند یا گوساله خورشی ۶۰۰ گرم روغن زیتون به مقدار دلخواه پیاز پوست کنده و ریز خرد شده ۱ عدد گشنیز تازه ۱۰۰ گرم نخود سفید کنسرو شده، بدون آب ۴۰۰ گرم گوجه‌فرنگی خرد شده ۴۰۰ گرم…

    خورش تجین ، یک غذای مراکشی

     

    غذای مراکشی بسیار خوشمزه که مناسب پذیرایی در مهمانی های با شکوه شما می‌‌باشد.
    مواد لازم:
    گوشت گوسفند یا گوساله خورشی ۶۰۰ گرم
    روغن زیتون به مقدار دلخواه
    پیاز پوست کنده و ریز خرد شده ۱ عدد
    گشنیز تازه ۱۰۰ گرم
    نخود سفید کنسرو شده، بدون آب ۴۰۰ گرم
    گوجه‌فرنگی خرد شده ۴۰۰ گرم
    قرص عصاره سبزیجات ۱ عدد
    کدو خیاری خردشده ۸۰۰ گرم
    آلو بخارای ۱۰۰ گرم
    خلال بادام برشته شده ۲ قاشق سوپ
    نمک دریایی و فلفل تازه آسیاب شده به مقدار لازم

    مواد لازم برای مخلوط ادویه‌جات
    ادویه مراکشی ۱ قاشق سوپ‌خوری
    زیره آسیاب شده ۱ قاشق سوپخوری
    دارچین آسیاب شده ۱ قاشق سوپخوری
    زنجفیل آسیاب شده ۱ قاشق سوپخوری
    پاپریکای شیرین ۱ قاشق سوپخوری

    طرز تهیه:

    همه ادویه های ساییده شده را در کاسه کوچکی مخلوط کنید. بیف را در کاسه‌ای بزرگ قرار داده و با ادویه جات تند ماساژ دهید، سپس آن را با سلفون بپوشانید و برای دو ساعت (اگر برای یک شب باشد ایده‌آل است) در یخچال قرار دهید؛ با این روش ادویه جات واقعا به خورد گوشت می‌روند و آن را مزه‌دار می‌کنند.
    وقتی آماده پخت شد، مقدار نسبتاً زیادی از روغن زیتون را در ظرف خوراک پزی گرم کنید.
    پیاز خرد شده و ساقه های گشنیز را اضافه نموده و برای ۵ دقیقه دیگر آن ها را سرخ کنید. نخودسفید و گوجه ها را اضافه کرده، سپس قرص عصاره سبزیجات را در ۳ لیوان آب جوش حل و به غذا اضافه کنید. کمی هم بزنید و صبر کنید تا مواد به جوش بیایند، بعد در تابه را بگذارید یا آن را با فویل بپوشانید و اجازه دهید با حرارت کم برای ۱ ساعت و نیم آهسته بجوشد.
    در این مرحله آلو بخارا و کدو را اضافه کنید. همه مواد را به آرامی هم بزنید و سپس در قابلمه را بگذارید و پخت را برای ½ ۱ ساعت دیگر ادامه دهید. (مراقب آن باشید اگر آب غذا کم شد، مقداری آب بیفزایید).
    وقتی زمان پخت تمام شد، در قابلمه را بردارید و غلظت مواد را بررسی کنید. اگر کمی شل به نظر می‌رسد، برای ۵ تا ۱۰ دقیقه دیگر آن را بجوشانید، اگر زمان بیشتری لازم است، باید در قابلمه باز باشد. گوشتها باید ترد شده و راحت تکه تکه شوند، بنابراین غذا را بچشید و مقداری نمک به آن بزنید. برگ‌های گشنیز و بادام های برشته شده را روی غذا پخش کنید، سپس آن را به همراه برنج ساده آبکشی سر میز شام آورده و میل کنید.

    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.