• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » آخرین خبر , آشپزی , سبک زندگی » طرز تهیه نان سه رنگ گوجه فرنگی و اسفناج
    کد خبر : 1916893

    طرز تهیه نان سه رنگ گوجه فرنگی و اسفناج

      مواد لازم: پودر مایه خمیر ۱۲ گرم (حدود ۳ قاشق چایخوری) آب ولرم ۳۳۰ میلی‌لیتر (یک و یک‌سوم پیمانه) شکر یک و یک‌دوم قاشق چایخوری آرد نان حدود ۷۵۰ گرم نمک یک و یک‌دوم قاشق چایخوری کره‌ی آبکرده ۶ قاشق چایخوری اسفناج خرد کرده و یخ زده ۱۵۰ گرم آب سرد ۲ قاشق سوپخوری…

     نان سه رنگ گوجه فرنگی و اسفناج

     

    مواد لازم:
    پودر مایه خمیر ۱۲ گرم (حدود ۳ قاشق چایخوری)
    آب ولرم ۳۳۰ میلی‌لیتر (یک و یک‌سوم پیمانه)
    شکر یک و یک‌دوم قاشق چایخوری
    آرد نان حدود ۷۵۰ گرم
    نمک یک و یک‌دوم قاشق چایخوری
    کره‌ی آبکرده ۶ قاشق چایخوری
    اسفناج خرد کرده و یخ زده ۱۵۰ گرم
    آب سرد ۲ قاشق سوپخوری
    رب گوجه فرنگی خانگی ۹۰ گرم

    طرز تهیه:
    پودر مایه خمیر، یک‌سوم پیمانه از آب ولرم و شکر را در کاسه‌ کوچکی بریزید، رویش را بپوشانید و ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا مایه خمیر فعال شود. آن‌گاه دو پیمانه از آرد، نمک‌، مایه خمیر ورآمده و کره را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

    سپس باقیمانده‌ی آرد و آب را کم کم بیفزائید تا خمیر مناسبی بدست آید. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده، ۶-۸ دقیقه ورز دهید تا صاف و یکدست شود و بعد آن را در کاسه‌ی چربکرده قرار دهید، رویش را با سلیفون چربکرده بپوشانید و یک شب در یخچال نگه دارید. اکنون خمیر را سه قسمت کنید، به یک قسمت پوره‌ اسفناج و به قسمت دیگر رب گوجه‌فرنگی بیفزائید و تکه‌ آخر خمیر را ساده نگه دارید. اینک هر سه خمیر فراهم کرده را جدا جدا روی سطح آرد پاشیده، به اندازه‌ی تقریبی ۲۰×۲۵ سانتیمتر باز کنید و به ترتیب، خمیر دارای اسفناج را روی خمیر گوجه‌فرنگی و خمیر ساده را روی خمیر دارای اسفناج قرار دهید. اکنون دوباره روی خمیرها وردنه بکشید تا به اندازه‌ی تقریبی ۲۵×۳۰ سانتیمتر درآید. حالا خمیر را از طول رول کنید و در سینی چرب کرده بگذارید.

    روی خمیر را بپوشانید و نیم ساعت کنار بگذارید تا حجمش دو برابر شود. سپس با چاقوی تیز، ۳برش سطحی اریب روی خمیر ایجاد کنید و مخلوط یک عدد سفیده‌ تخم‌مرغ و یک قاشق چایخوری آب، رویش بمالید. آن‌گاه سینی را در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰درجه‌ سانتیگراد قرار دهید و نان را به مدت تقریبی ۳۵-۴۰ دقیقه بپزید.

    نکته۱: اسفناج و آب سرد را در کاسه‌ی دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا پوره‌ی یکدستی حاصل شود.

    نکته۲: پس از اضافه کردن پوره‌ی اسفناج یا رب گوجه‌فرنگی به هر یک از خمیرها اگر لازم بود مقداری آرد اضافی به آن‌ها بیفزائید تا خمیر، صاف و یکدست شود.

    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.