• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » آخرین خبر , آشپزی , سبک زندگی , کیک ها » خودنماییِ تکه های گلابی روی این کیک اسفنجی
    کد خبر : 1916326

    خودنماییِ تکه های گلابی روی این کیک اسفنجی

      تکه های تازه گلابی روی کیک اسفنجی شکلات و گلابی , نوع مبتکرانه ای از طعم ها برای این دسر به وجود آورده است . مواد لازم: کره نرم شده : ۲۰۰ گرم شکر تصفیه نشده : ۱۷۵ گرم تخم مرغ زده شده : ۳ عدد آرد بکینگ پودردار : ۱۵۰ گرم پودر کاکائو…

    تکه های گلابی روی این کیک اسفنجی

     

    تکه های تازه گلابی روی کیک اسفنجی شکلات و گلابی , نوع مبتکرانه ای از طعم ها برای این دسر به وجود آورده است .

    مواد لازم:

    کره نرم شده : ۲۰۰ گرم
    شکر تصفیه نشده : ۱۷۵ گرم
    تخم مرغ زده شده : ۳ عدد
    آرد بکینگ پودردار : ۱۵۰ گرم
    پودر کاکائو : ۲ قاشق غذاخوری
    شیر : ۲ قاشق غذاخوری
    گلابی کوچک پوست کنده , بدون هسته , برش خرده : ۲ عدد

    طرز تهیه:

    ۱. کف یک قالب کیک گود به قطر ۲۰ سانتیمتر را چرب نمایید و کاغذ روغنی بیاندازید .

    ۲. در یک کاسه بزرگ , کره و شکر را با همزن بزنید تا کرم کمرنگ و پفکی درست شود .

    ۳. تخم مرغ زده شده را به تدریج ضمن هم زدن ذره ذره , به کرم اضافه نمایید و پس از هربار افزودن , خوب با مواد بزنید .

    ۴. آرد و کاکائو را به درون کاسه اضافه نمایید و شیر را به آرامی افزوده و هم بزنید تا کاملا مخلوط شود .

    ۵. مخلوط آماده شده را با قاشق داخل قالب بریزید و سطح آن را با پشت قاشق صاف نمایید .

    ۶. برش های گلابی را روی مخلوط کیک , کنار هم به شعاع قالب بچینید .

    ۷. کیک را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی به مدت یک ساعت بپزید تا زمانی که سفت شده باشد .

    ۸. بگذارید کیک داخل قالب خنک شود . سپس آن را روی یک سینی مشبک فلزی قرار دهید تا قبل از سرو , کاملا خنک شود .

    توصیه سرآشپز:

    شکلات را آب نموده , روی کیک بریزید و به عنوان یک دسر خوشمزه سرو نمایید .

    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.