• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » آخرین خبر , اقتصادی » برخورد با رنگ کنندگان نارنگی
    کد خبر : 1913258

    برخورد با رنگ کنندگان نارنگی

    مدیرکل دفتر میوه های گرمسیری و نیمه گرمسیری وزارت جهاد کشاورزی گفت: تا کنون موردی از رنگ کردن میوه نارنگی گزارش نشده است و در صورت مشاهده برخورد خواهیم کرد. ابوالقاسم حسن پور با اشاره به اینکه نارنگی هایی که با پوست سبز به بازار عرضه شده است از نوع نارنگی پیش رس است ،…

    img10573130
    مدیرکل دفتر میوه های گرمسیری و نیمه گرمسیری وزارت جهاد کشاورزی گفت: تا کنون موردی از رنگ کردن میوه نارنگی گزارش نشده است و در صورت مشاهده برخورد خواهیم کرد.

    ابوالقاسم حسن پور با اشاره به اینکه نارنگی هایی که با پوست سبز به بازار عرضه شده است از نوع نارنگی پیش رس است ، افزود: معمولاً سبززدایی از مرکبات داخل اتاقک هایی با گرمای مناسب و گاز اتیلن انجام می شود که در این فرایند رنگ سبز را بر می دارند و در اثر مجاورت با این گاز پوست نارنگی زرد می شود . به این فرایند سبز زدایی می گویند اما اینکه رنگی به نارنگی برای زرد شدن اضافه شود ، خلاف است و ما این عمل را به هیچ وجه توصیه نمی کنیم.

     

    وی گفت : در صورت مشاهده موردی مبنی بر رنگ کردن نارنگی با متخلفان برخورد می شود و وزارت بهداشت نیز بر این روند نظارت دارد.

     

    مدیرکل دفتر میوه های گرمسیری و نیمه گرمسیری وزارت جهاد کشاورزی افزود: تا کنون حدود ۱۲۰ هزارتن نارنگی پیش رس در استان های مازندران ، گیلان و بخشی از گلستان تولید شده است که این نارنگی ها با وجود پوست سبز کاملا رسیده است و ارزش غذایی بالایی دارد.
     

    حسن پور گفت:‌ این نارنگی های پیش رس ویتامین C بالایی دارد و به علت داشتن رنگ دانه نارنجی و ماده غذایی زانتوفیل ، ضد سرطان است بنابراین توصیه می کنیم مردم به ویژه دانش آموزان روزی دو عدد نارنگی مصرف کنند.

     

    وی گفت :‌ امسال ۷۰۰ هزار تن نارنگی از ۴۵ هزار هکتار باغات کشور برداشت می شود که عدد بسیار خوبی در میزان تولید است.

     

    مدیرکل دفتر میوه های گرمسیری و نیمه گرمسیری وزارت جهاد کشاورزی افزود : امسال در مجموع ۴ میلیون و ۷۰۰ هزار تن انواع مرکبات از باغات کشور برداشت می شود که در مقایسه با سال گذشته شاهد افزایش تولید مرکبات در کشور خواهیم بود .
     

    حسن پور گفت:‌ در برخی ارقام زودرس نارنگی پوست این میوه به صورت طبیعی سبز است و نیازی به زرد کردن رنگ پوست این میوه نیست .
     

    وی درباره چگونگی تشخیص نارنگی رنگ شده گفت:‌ اگر رنگ زرد به پوست نارنگی اضافه شده باشد ، این رنگ به دست می چسبد و دست رنگی می شود. اما تا کنون با این مورد برخورد نکرده ایم و گزارشی نداشته ایم .
     

    مدیرکل دفتر میوه های گرمسیری و نیمه گرمسیری وزارت جهاد کشاورزی تاکید کرد : زرد کردن پوست نارنگی را توصیه نمی کنیم و نیازی به این کار نیست .

     

    حسن پور همچنین با اشاره به افزایش میزان تولید مرکبات درباره برنامه صادرات مازاد این محصول گفت: هماهنگی های لازم برای صادرات مرکبات با تجار انجام شده و پیش بینی شده است تا سقف ۵۰۰ هزار تن مرکبات به حوزه دریای خزر ، حوزه خلیج فارس و روسیه صادر شود.

     

    وی افزود: سال گذشته محصول لیموشیرین ایران به کشورهای آلمان و انگلیس نیز صادر شد و امسال در برنامه صادرات مرکبات قرار دارد.

    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.