• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » آخرین خبر , آشپزی , سبک زندگی , شیرینی ها » طرز تهیه نان محلی و سنتی شمالی
    کد خبر : 1912635

    طرز تهیه نان محلی و سنتی شمالی

      هر چقدر هم که تنوع به خرج دهیم و بخواهیم غذاها و شیرینی های جدید درست کنیم، باز هم هیچ چیزی جای شیرینی و غذاهای سنتی را نمی گیرد. در این مطلب هم تصمیم گرفته ایم طرز تهیه نان محلی و سنتی شمالی را به شما آموزش دهیم. مواد لازم: مایه خمیر ترش ۱…

     نان محلی و سنتی شمالی

     

    هر چقدر هم که تنوع به خرج دهیم و بخواهیم غذاها و شیرینی های جدید درست کنیم، باز هم هیچ چیزی جای شیرینی و غذاهای سنتی را نمی گیرد. در این مطلب هم تصمیم گرفته ایم طرز تهیه نان محلی و سنتی شمالی را به شما آموزش دهیم.

    مواد لازم:

    مایه خمیر ترش ۱ قاشق غذاخوری
    نمک به میزان لازم
    روغن مایع نصف لیوان
    ماست چکیده نصف لیوان
    شکر نصف لیوان
    زنجبیل ۱ قاشق غذاخوری
    بیکینگ پودر ۲ قاشق غذاخوری
    تخم مرغ ۲ عدد
    آرد ۲کیلو
    شیر نصف لیوان
    آب ولرم نصف لیوان

    طرز تهیه:

    ۱-ابتدا آرد و بیکینگ پودر و مقدار خیلی کم نمک (نصف قاشق چایخوری) را ۴ تا ۵ بار الک کرده و در یک ظرف می ریزیم.

    ۲-و بعد آرد را در اطراف ظرف کنار می گذاریم و و سط آن را گود می کنیم و یکی یکی مواد را به آن اضافه می کنیم.

    ۳-تخم مرغ ،زنجبیل ، مایه خمیر ترش ،‌ شیر ،‌ ماست چکیده ،‌ آب ولرم ،‌ روغن مایع ، شکر را اضافه می کنیم با همزن حدود ۸ تا ۱۰ دقیقه مواد وسط را خوب هم می زنیم.

    ۴-و بعد آردی که دور ظرف قرار داشت را کم کم به مواد اضافه کرده و هم می زنیم.

    ۵-و بعد مواد را با دست ۱۰ تا ۱۵دقیقه ورز می دهیم و اگر احساس گرده اید خمیر سفت است مقداری آب ولرم یا روغن اضافه می کنیم تا خمیر به این حالت شود.

    ۶-خمیر باید به حالت نه خیلی شل و نه خیلی سفت باشد.

    ۷-ظرف خمیر را داخل مشمای پلاستیکی قرار می دهیم روی آن را پارچه تمیز قرار می دهیم و ۴ تا ۵ ساعت خمیر را در محیط آشپزخانه قرار می دهیم که خمیر ور بیاد. (برای ور آمدن خمیر را در جایی که خیلی سرد یا خیلی گرم نباشدقرار دهید)

    ۸-موقع پخت کلوچه مقداری خیلی کم جوش شیرین (یک چهارم قاشق چای خوری) و کمی روغن (نصف قاشق چایخوری) را با هم مخلوط می کنیم و زیر و روی خمیر میزنیم و بعد ۱۰ دقیقه با دست خمیر را ورز می دهیم.

    ۹-مقداری کمی روغن به سینی فر می زنیم و خمیر را به اندازه یه نارنگی برمی داریم و خمیر را داخل سینی فر پهن می کنیم.

    ۱۰-در یک ظرف یک عدد زرده تخم مرغ و به مقدار خیلی کم روغن مایع (۲ تا ۳ قطره) را با هم مخلوط می کنیم و با برس روی کلوچه ها می زنیم.

    ۱۱-و مقداری کنجد و سیاه دانه روی آن ها می پاشیم و در حرارت ۱۸۰ یا ۱۷۰ درجه برقی یا توستر زیر و رو را روشن می کنیم و ۲۰ دقیقه می گذاریم که بپزد.

    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.