• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    کد خبر : 1910383

    چاکلت بری بلژیکی

    مواد لازم: ۴۰۰ گرم شکلات تخته‌ای تلخ ۱۰۰ گرم شکلات نوتلا ۲ ق س فندق تست و خرد شده ۱۰۰ گرم پنیرخامه‌ای شاتوت یا تمشک به میزان لازم ۵۰ گرم کرمفیل وانیل ۱ قطره اسانس شکلات خمیر فوندانت،ورق طلایی خوراکی و ویفر فندقی خرد شده به میزان لازم روش تهیه: ۱. ابتدا ۲۰۰ گرم از…

    چاکلت بری بلژیکی

    مواد لازم:

    ۴۰۰ گرم شکلات تخته‌ای تلخ
    ۱۰۰ گرم شکلات نوتلا
    ۲ ق س فندق تست و خرد شده
    ۱۰۰ گرم پنیرخامه‌ای
    شاتوت یا تمشک به میزان لازم
    ۵۰ گرم کرمفیل وانیل
    ۱ قطره اسانس شکلات
    خمیر فوندانت،ورق طلایی خوراکی و ویفر فندقی خرد شده به میزان لازم

    روش تهیه:

    ۱. ابتدا ۲۰۰ گرم از شکلات تخته‌ای تلخ را به روش بن ماری ذوب کنید. سپس آن را داخل قالب‌های سیلیکونی نیمه‌دایره بریزید؛ طوری که فقط دیواره‌ها و کف قالب را بپوشاند. حالا آن را در فریزر قرار دهید تا بسته شود. سپس باقیمانده شکلات تخته‌ای را به روش بن ماری ذوب کنید.

    ۲. پنیر‌خامه‌ای، نوتلا و کرمفیل را با همزن بزنید تا یک‌دست شود و اسانس را به آن اضافه کنید. حالا شکلات آب شده و پنیر را با هم مخلوط کنید.

    ۳. قالب را از فریزر خارج کنید. ابتدا یک قاشق از ویفر خرد شده، بعد شا‌توت یا تمشک و بعد فندق خرد شده را داخل قالب بریزید و بقیه قالب را با مخلوط شکلات و پنیر پر کنید. در این مرحله قالب را در فریزر به مدت ۳ ساعت بگذارید. سپس آن را از فریزر خارج کرده، از قالب بیرون آورید و با خمیر فوندانت و ورق طلایی تزیین کنید و در ظرف دلخواه بچینید.

    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.