• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » آخرین خبر , آشپزی , سبک زندگی » پخت نان، سرشار از طعم پنیر و پیازچه!
    کد خبر : 1910355

    پخت نان، سرشار از طعم پنیر و پیازچه!

    این دستور یک نوع پخت سریع نان سرشار از طعم پنیر است . برای آن که از نان پنیر و پیازچه بیشترین لذت را ببرید بلافاصله پس از آن که از فر خارج نمودید و سرد شد, میل نمایید. مواد لازم: کره جهت چرب نمودن : مقداری آرد بکینگ پودردار : ۲۲۵ گرم نمک :…

     طعم پنیر و پیازچه

    این دستور یک نوع پخت سریع نان سرشار از طعم پنیر است . برای آن که از نان پنیر و پیازچه بیشترین لذت را ببرید بلافاصله پس از آن که از فر خارج نمودید و سرد شد, میل نمایید.

    مواد لازم:

    کره جهت چرب نمودن : مقداری
    آرد بکینگ پودردار : ۲۲۵ گرم
    نمک : ۱ قاشق چای خوری
    پودر خردل : ۱ قاشق چای خوری
    پنیر کهنه , رنده شده : ۱۰۰ گرم
    پیاز کوهی یا دم پیازچه تازه , خرد شده : ۲ قاشق غذاخوری
    تخم مرغ , زده شده : ۱ عدد
    کره , آب شده : ۲ قاشق غذاخوری
    شیر : ۱۵۰ میلی لیتر

    طرز تهیه:

    ۱. یک قالب کیک چهارگوش ۲۳ سانتیمتری را با کمی کره چرب نمایید و روی آن کاغذ روغنی بیاندازید .

    ۲. آرد, بکینگ پودر, نمک و پودر خردل را داخل یک کاسه بزرگ الک نمایید .

    ۳. ۳ قاشق غذاخوری پنیر رنده شده را نگه دارید و باقی آ« را به همراه پیازچه درون مخلوط آؤد بریزید .

    ۴. تخم مرغ زده شده, کره آب شده و شیر را به سایر مواد خشک بیافزایید و کاملا مخلوط نمایید .

    ۵. مخلوط به دست آمده را به قالب کیک منتقل نمایید و روی آن را با تیغه ی چاقو صاف نموده و باقی پنیر رنده شده را روی آن بریزید .

    ۶. نان را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد یا ۳۷۵ درجه فارنهایت و یا عدد ۵ فرهای گازی به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید .

    ۷. بگذارید نان کمی در قالب بماند تا سرد شود. سپس آن را از قالب روی سینی مشبک فلزی برگردانید تا کاملا سرد شود .

    توصیه سرآشپز:

    در این نان شما می توانید از گیاهان معطر دیگری مثل آویشن, رزماری و ریحان بازل نیز استفاده نمایید .

    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.