• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » آخرین خبر , آشپزی , سبک زندگی » خاگینه قیقاناخ؛ صبحانه ساده تبریزی
    کد خبر : 1910351

    خاگینه قیقاناخ؛ صبحانه ساده تبریزی

    خاگینه قیقاناخ یک صبحانه ساده و خوشمزه ترکی مخصوص شهر تبریز محسوب می شود. حتما آن را درست کنید و از خوردنش لذت ببرید. مواد لازم: برای شربت زعفران: یک فنجان آب یک و نیم فنجان شکر ۱/۱۶ قاشق چایخوری پودر زعفران گلاب ۱ قاشق چایخوری برای خمیر : ¼ فنجان آرد همه منظوره نشاسته…

     صبحانه ساده تبریزی

    خاگینه قیقاناخ یک صبحانه ساده و خوشمزه ترکی مخصوص شهر تبریز محسوب می شود. حتما آن را درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.

    مواد لازم:

    برای شربت زعفران:

    یک فنجان آب
    یک و نیم فنجان شکر
    ۱/۱۶ قاشق چایخوری پودر زعفران
    گلاب ۱ قاشق چایخوری

    برای خمیر :

    ¼ فنجان آرد همه منظوره
    نشاسته ذرت ۱ قاشق غذاخوری
    ¼ فنجان شیر
    ۱ قاشق غذاخوری آب سرد
    ¼ قاشق چایخوری هل
    ۲ عدد تخم مرغ بزرگ
    ۱/۱۶ قاشق چایخوری پودر زعفران
    ۴ قاشق غذاخوری روغن نباتی
    کره ۲ قاشق غذاخوری

    طرز تهیه:

    ۱-ابتدا شربت خاگینه را تهیه میکنیم ، آب و شکر را حل میکنیم و میجوشانیم تا کمی غلیظ شود سپس زعفران و گلاب را اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و شعله حرارت را خاموش میکنیم کنار میگذاریم تا سرد شود.

    ۲-¼ آرد و نشاسته ذرت را در یک کاسه مخلوط میکنیم و خوب بهم میزنیم و شیر را آرام آرام اضافه میکنیم و هم میزنیم سپس آب و هل را اضافه میکنیم.

    ۳-دو عدد تخم مرغ را ابتدا در ظرفی جداگانه میشکنیم و به مخلوط آرد و شیر اضافه میکنیم و به آرامی بهم میزنیم تا فقط ترکیب شود زعفران نیز اضافه میکنیم و بهم میزنیم.

    ۴-تابه را داغ میکنیم و روغن و کره را می ریزیم و مواد مخلوط شده را در تابه میریزیم و شعله حرارت را کم میکنیم و بعد از گذشت چند دقیقه با کفگیر مواد داخل تابه را به چند قسمت تقسیم میکنیم و خاگینه را زیرو رو میکنیم تا دو طرف آن طلایی تیره شود.

    ۵-شربت را به آرامی روی خاگینه ها ریخته تا به خورد خاگینه برود.

    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.