• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » آخرین خبر , آشپزی , سبک زندگی » دلمه آرتیشو، یک دلمه شیک و باکلاس
    کد خبر : 1910335

    دلمه آرتیشو، یک دلمه شیک و باکلاس

      دلمه یکی از خوشمزه ترین غذاهای ما ایرانیان است. این بار با آرتیشو یا همان کنگر فرنگی یک دلمه خوشمزه و شیک درست کنید. مواد لازم برای دلمه آرتیشو ( کنگر فرنگی ) پیاز نگینی خرد شده : یک عدد کنگر فرنگی بزرگ : ۴ عدد گوشت چرخکرده گاو یا بوقلمون : ۲۵۰ گرم…

     دلمه شیک و باکلاس

     

    دلمه یکی از خوشمزه ترین غذاهای ما ایرانیان است. این بار با آرتیشو یا همان کنگر فرنگی یک دلمه خوشمزه و شیک درست کنید.

    مواد لازم برای دلمه آرتیشو ( کنگر فرنگی )

    پیاز نگینی خرد شده : یک عدد
    کنگر فرنگی بزرگ : ۴ عدد
    گوشت چرخکرده گاو یا بوقلمون : ۲۵۰ گرم
    پیاز : ۱/۴ فنجان
    برنج : ۱/۴ پیمانه
    جعفری : ۱ فنجان
    نعناع : ۱/۲ فنجان
    پیازچه : ۱/۴ فنجان
    ادویه : ۱ قاشق چایخوری
    لیمو : ۱ عدد
    آب لیمو : ۱-۲ قاشق غذاخوری
    روغن زیتون، نمک و فلفل : به مقدار لازم

    طرز تهیه دلمه آرتیشو ( کنگر فرنگی )

     

    ۹۲

     

    مرحله اول درست کردن دلمه آرتیشو ( کنگر فرنگی )

    پیاز نگینی را تفت دهید.
    گوشت چرخ کرده، فلفل، ادویه و برنج را تفت دهید.

    ۹۳

    مرحله دوم درست کردن دلمه آرتیشو ( کنگر فرنگی )

    جعفری،نعناع و پیازچه خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید.

    ۹۴

    مرحله سوم درست کردن دلمه آرتیشو ( کنگر فرنگی )

    نوک برگ های آرتیشو را با قیچی تیز بچینید.

    ۹۵

    مرحله چهارم درست کردن دلمه آرتیشو ( کنگر فرنگی )

    نوک آرتیشو را با یک چاقو تیز ببرید.

     

    ۹۶

     

    مرحله پنجم درست کردن دلمه آرتیشو ( کنگر فرنگی )

    داخل آرتیشو را با قاشق خالی کنید.

    ۹۷

    مرحله ششم درست کردن دلمه آرتیشو ( کنگر فرنگی )

    ساقه کنگرها را با چاقو طوری ببرید که درون قابلمه به صورت صاف قرار بگیرند. سپس یک نصفه لیمو را به سطح بیرونی آرتیشو ها بمالید.

     

    ۹۸

     

    مرحله هفتم درست کردن دلمه آرتیشو ( کنگر فرنگی )

    ۱ لیوان آب، ۱ لیوان آبلیمو، ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون و مقداری نمک را با هم مخلوط و درون قابلمه بریزید.

    ۹۹

    مرحله هشتم درست کردن دلمه آرتیشو ( کنگر فرنگی )

    با قاشق از مایع درست شده درون آرتیشو ها بریزید.

    ۱۰۰

    مرحله نهم درست کردن دلمه آرتیشو ( کنگر فرنگی )

    آرتیشوهای شکم چر را درون قابلمه چیده و درب قابلمه را بگذارید تا کامل بپزد.

    ۱۰۱

    مرحله دهم درست کردن دلمه آرتیشو ( کنگر فرنگی )

    دلمه آرتیشو را با جعفری های خرد شده تزیین کنید.

    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.