• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » آخرین خبر , آشپزی , سبک زندگی » این پیش غذا حسابی وقت گیر است!
    کد خبر : 1910167

    این پیش غذا حسابی وقت گیر است!

      آماده سازی حلقه های پنیر و سیب زمینی کمی وقت و انرژی لازم دارد, اما این حلقه های سیب زمینی آغشته به خرده نان و پنیر بسیار خوشمزه اند. مواد لازم: سیب زمینی بزرگ , پوست کنده و ضخیم حلقه شده : ۳ عدد خرده ی مغز نان سفید تازه : ۷۵ گرم پنیر…

     پیش غذا

     

    آماده سازی حلقه های پنیر و سیب زمینی کمی وقت و انرژی لازم دارد, اما این حلقه های سیب زمینی آغشته به خرده نان و پنیر بسیار خوشمزه اند.

    مواد لازم:

    سیب زمینی بزرگ , پوست کنده و ضخیم حلقه شده : ۳ عدد
    خرده ی مغز نان سفید تازه : ۷۵ گرم
    پنیر پارمزان رنده شده : ۴۰ گرم
    پودر فلفل قرمز : نصف قاشق چای خوری
    تخم مرغ , زده شده : ۲ عدد
    روغن جهت سرخ نمودن : مقداری
    پودر فلفل چیلی جهت پاشیدن روی غذا : مقداری

    طرز تهیه:

    ۱. سیب زمینی ها را ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در یک قابلمه آب جوش بپزید تا نرم شوند . سپس آن ها را آبکش نمایید .

    ۲. خرده های نان , پودر فلفل و پنیر را در یک کاسه خوب مخلوط نمایید . بعد آن ها را داخل یک بشقاب گود بریزید . تخم مرغ هم زده را نیز در یک بشقاب گود دیگر بریزید .

    ۳. سیب زمینی ها را اول داخل تخم مرغ زده شده و سپس درون مخلوط خرده نان و پنیر بزنید تا خوب روی سطح سیب زمینی را بپوشانند .

    ۴. روغن را در قابلمه بزرگی گرم نمایید و برش های سیب زمینی و پنیر را به تعدادی که هر بار در قابلمه جای می شوند , به مدت ۴ تا ۵ دقیقه سرخ نمایید تا طلایی و برشته شوند .

    ۵. بعد از برشته شدن سیب زمینی ها , آن ها را با یک کفگیر سوراخ دار از قابلمه خارج نمایید و روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه بگذارید تا روغن آ« را به خود جذب نماید . مواد سرخ شده را تا آماده شدن بقیه مواد گرم نگه دارید .

    ۶. سیب زمینی های پنیری را به بشقاب مخصوص پذیرایی منتقل نموده و در صورت تمایل , روی آن مقداری پودر فلفل بپاشید و بلافاصله سرو نمایید .

    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.